Chobmak
Image default
Aanbiedingen

4 leuke artikelen voor relatiegeschenken of promotieartikelen

4 leuke artikelen voor relatiegeschenken of promotieartikelen

Ben je recent een nieuw bedrijf gestart of ben je nog op zoek naar nieuwe manieren om jouw merk of bedrijf in de picture te krijgen? Een van deze manieren om jouw bedrijf in de picture te brengen is door relatiegeschenken of promotieartikelen uit te delen. Deze optie wordt door veel bedrijven over het hoofd gezien en lijkt vaak ook maar een klein iets, maar dit is echter wel een hele nuttige manier. Deze geschenken zou je onder meer kunnen geven aan klanten, jouw eigen medewerkers, zakenpartners, maar vergeet ook de bezoekers op een beurs waar jij aanwezig bent niet. Daarom moet je jouw geschenken altijd een persoonlijke touch geven. Zou zou je een bedrukte pen met jouw logo of naam kunnen geven. Elke keer wanneer de ontvanger dit geschenk gebruikt of ziet worden ze weer herinnerd en blijf je dus in the picture! Voor de medewerkers kun je op deze manier jouw waardering laten blijken. Wil je meer weten over hoe jij jouw bedrijf in de picture kan brengen? Lees dan snel verder!

 

Bedrukte pen of potlood

Niemand heeft genoeg potloden en pennen. Op de één of andere manier verdwijnen ze regelmatig op mysterieuze wijze om vervolgens later opeens weer op te duiken. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of een grote schoonmaak. Doordat iedereen zijn of haar pennen en potloden vrijwel altijd kwijtraakt kan daarom een bedrukte pen of potlood geen kwaad en daarom valt dit geschenk ook altijd wel goed in de smaak en komt daarnaast ook nog eens goed van pas.

 

Katoenen tas

Een andere manier om jouw bedrijf te promoten is door Loopper tassen met logo met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan weg te geven. Dit lijkt misschien een niet gewild item, maar dat ligt echter toch wat anders. Net als de potloden en pennen kun je ook van herbruikbare tasjes vrijwel nooit genoeg hebben. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu, want plastic is ontzettend belastend voor het milieu. Door deze bedrukte katoenen tassen uit te delen laat je zien dat jij en jouw bedrijf op de hoogte zijn van de huidige milieuproblemen en dat je er wat aan probeert te doen. Dit komt alleen maar ten goede van jouw imago!

 

Waterfles

Vrijwel iedereen kan wel een waterfles gebruiken. Of dit nou tijdens het sporten is of gewoon voor thuis of op kantoor. Een waterfles komt altijd wel van pas. Dit is daarom ook een goed geschenk om te geven aan bijvoorbeeld je werknemers. Naast dat de werknemers deze fles privé te gebruiken zien ook andere mensen jouw bedrijfsnaam of logo. Daarnaast laat je ook nog eens jouw waardering blijken met dit geschenk.

 

Koffiemok met logo

Volgens ons mening is het leukste geschenk om te krijgen en te geven nog steeds de koffiemok met logo. De Koffiemokken zijn leverbaar in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Daarnaast kun je deze mokken ook nog eens bedrukken met zowel teksten als logo’s. Hierdoor is de koffiemok een relatiegeschenk dat heel veelzijdig is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op de website van Loopper!

https://www.loopper.nl/