Chobmak
Image default
Aanbiedingen

Lekkage in de badkamer en de verzekering

De badkamer is dé plek waar een lekkage snel kan ontstaan. Er liggen veel verschillende leidingen en afvoeren die in principe allemaal wel een keer kunnen gaan lekken. Door direct de verzekering in te schakelen, hoopt u op een snel en spoedig herstel. In hoeverre is dit een realistische gedachte? en wat kunt u eraan doen om de lekkage in de badkamer goed opgelost te krijgen met uw verzekering?

Verzekering inschakelen

U schakelt de verzekering in en er komt iemand langs om de lekkage en de gevolgschade te bekijken. Op basis van de bevindingen wordt een rapport voor uw verzekering opgesteld. De verzekering maakt dus zelf een rapport op van uw waterschade. Eigenlijk is dat waar het een beetje scheef gaat. Beter kan een onafhankelijke expert de schade opnemen en hiervan een rapportage sturen naar uw verzekering. Dat lijkt ons veel logischer en objectiever. Klinkt goed toch?

De juiste weg om iets tegen uw verzekeraar in te brengen

Helaas denken mensen dat het niet mogelijk is om bij een lekkage in de badkamer iets tegen de verzekering in te brengen. Niets is minder waar. Als ik maar gebruikt maakt van de juiste expertise. De expertise die u voor uw badkamer lekkage nodig heeft is de contra-expertise van Schadeoplossing Nederland B.V.. Zij helpen mensen die het niet eens zijn met de verzekering bij lekkage in de badkamer. Schadeoplossing Nederland B.V. wordt niet betaald door de verzekeraar en kan daardoor ook werkelijk onafhankelijk een schade rapporteren.

U haalt meer uit uw verzekering bij lekkage in de badkamer

De verzekering die u voor uw badkamer lekkage hebt ingeschakeld weet dat u recht hebt op een contra-expert, maar zal dit niet snel bij u aangeven. Een contra-expert declareert zijn kosten namelijk op de verzekering van de gedupeerde. De gedupeerde hoeft er niets voor te betalen maar de verzekeringsmaatschappij moet des te meer betalen voor de lekkage in de badkamer. Niet alleen de ingeschakelde contra-expert moet betaalt worden, maar ook de hogere uitkering aan de gedupeerde die mede door de contra-expert mogelijk is gemaakt.

Contra-expertise, een onbekend begrip

Contra-expertise is over het algemeen een onbekend begrip, terwijl eigenlijk iedere verzekerde er recht op heeft. Vooral bij een lekkage in de badkamer kan het gebrek aan deze kennis behoorlijk wat kosten. 90% van de mensen die contra-expertise inschakelt ontvangt een hogere vergoeding. Een contra-expert kijkt namelijk verder dan wat het oog in de eerste instantie kan zien.

Heeft u ook te maken met een lekkage in de badkamer? Twijfel dan niet en schakel zo snel mogelijk Schadeoplossing Nederland B.V. in om écht de juiste uitkering voor uw schade te ontvangen. Wanneer u hen belt, ontvangt u direct kosteloos advies voor uw situatie. Bel 088 – 888 5000 of stuur hen uw schade via de website.

https://schadeoplossing.nl/lekkage/lekkage-badkamer-verzekering