Chobmak
Shopping / Home and Garden

Aluminium kozijnen hebben uitstraling

Aluminium kozijnen spelen een belangrijke rol in het definiëren van de totale uitstraling van de gevels. Aluminium kozijnen maken het de moeite waard om prioriteit te geven aan de uitstraling van je huis. Ze zorgen voor slanke zichtlijnen. Veel architecten en huiseigenaren willen een systeem waarin alle units identiek zijn, of het nu gaat om een vast, open of gemotoriseerd raam: een steeds populairdere optie voor ramen op hoog niveau of wanneer ramen worden gebruikt voor automatische ventilatie. Want uniforme zichtlijnen resulteren in stijlvolle, naadloze buitengevels.

Grootschalige projecten

Aluminium is tegenwoordig hét materiaal voor kozijnen geworden en bij het bouwen van milieuvriendelijke grootschalige projecten zijn er vele redenen waarom we aluminium kozijnen gebruiken in plaats van hout of kunststof. Aluminium ramen zijn nu overal, gebruikt voor commerciële en residentiële projecten en de voordelen zijn duidelijk te zien voor iedereen.

Duurzaam

Het mooie van aluminium kozijnen is dat ze supersterk zijn en dat betekent dat het glas beter op zijn plaats wordt gehouden dan bij kunststof en andere materialen. Maar het betekent ook dat ze langer meegaan.

Ondanks hun ultralicht gewicht zijn aluminium kozijnen zeer sterk. Aluminium kan ook gemakkelijk worden gemanipuleerd, waardoor het de perfecte keuze is wanneer je kozijnen een ongebruikelijke vorm hebben.

Door de sterkte van aluminium kozijnen kunnen ze slanker gemaakt worden dan houten of kunststof kozijnen, waardoor er meer ruimte is voor beglazing en dus meer licht.

Ideaal als vervanger van oude stalen frames

Als je stalen raamkozijnen hebt, is het vervangen door aluminium zinvol. Je krijgt een sterker alternatief en beter uitziend alternatief, maar er is minimale verstoring van het aanzicht van je bedrijf of woning.

Flexibel

Je kunt aluminium naar wens buigen, wat betekent dat er minder klinknagels en verbindingen om het frame heen kunnen breken. Dit zorgt ook voor een meer gestroomlijnde look.

Onderhoud

Aluminium roest niet, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonhouden ervan. Als je raamkozijnen wilt laten aansluiten op je totale buiteninrichting, kun je kiezen voor aluminium kozijnen van Schipper Ede met poedercoating. Bij Schipper Ede verkrijgbaar een breed scala aan kleuren. Kozijnen met poedercoating hoeven niet geschilderd te worden en de kleur zal niet vervagen.