Chobmak
Shopping / Home and Garden

Beter zicht bij het besturen van een paardentrailer

Tijdens het besturen van een paardentrailer, is het altijd fijn om de paarden in de gaten te houden. Tevens is het belangrijk om genoeg overzicht te hebben wanneer u rijdt. Doordat de paardentrailer groot is, is het niet mogelijk om te zien wat er achter het voertuig of tijdens het achteruitrijden gebeurt. Om te zien wat uw paard doet en te zien hoe u achteruitrijdt, kan er gebruik gemaakt worden van de draadloze achteruitcamera.

Van Zwitserland beschikt over vele achteruitrijcameras,dit zorgt voor gemak en veiligheid Voor de trailer is er een sterke en waterdichte camera. De camera zal scherp beeld geven, ondanks de paarden bewegen en/of er wordt gereden op hobbelige wegen. Zo zal de bestuurder op elk moment een goede beeld krijgen van wat er gebeurd in de trailer. Om overzicht te krijgen tijdens het achteruitparkeren, wordt er een camera geplaatst achter de trailer. De draadloze achteruitrijcamera heeft een Sharp CCD sensor, een 120 graden lenshoek en in de nacht is er 10 meter zicht. Hierdoor wordt de kans op een ongeluk en schade vermindert. De monitor heeft een 7″ lcd-scherm en is te bedienen met een afstandsbediening of de drukknoppen. Tevens schakelt de monitor automatisch van dag en nacht beeld. De set bestaat uit achteruitcamera’s, monitor, zonnekap, monitorhouder en twee draadloze zenders. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren.

Het is ook mogelijk om zelf te bepalen waar u de camera’s plaatst. Om de juiste keuze te maken en advies te willen waar u het beste de camera’s te plaatsen, kunt u contact opnemen met de medewerkers. Samen wordt er gekeken naar de beste oplossing voor uw trailer.

Van Zwitserland BV is een specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor verschillende soorten bedrijven. Zij produceren en leveren achteruitrijcamera systemen. Voor meer informatie over de diensten van dit bedrijf kunt u de website bekijken: www.vanzwitserland.nl

http://www.vanzwitserland.nl/