Chobmak
Shopping / Home and Garden

Tissot horloge kopen in Dronten of Harderwijk

Zwitserse precisie

Het Zwitserse horlogemerk Tissot heeft een reputatie hoog te houden. Al meer dan 150 jaar zijn ze toonaangevend op het gebied van horloges. Wat begon als een bedrijfje van vader en zoon Tissot in het Zwitserse Le Locle groeide in de loop der jaren uit tot een wereldmerk met verkooppunten in meer dan 160 landen. Daarbij heeft kwaliteit en innovatie altijd voorop gestaan. De slogan van Tissot is “Innovators by Tradition”. Tissot maakt horloges met een prachtige klassieke uitstraling voorzien van de meest geavanceerde technologie. Dankzij de spreekwoordelijke Zwitserse precisie is Tissot officieel tijdwaarnemer bij onder andere de wereldkampioenschappen wielrennen en motorraces, waar elke fractie van een seconde telt.

Tissot horloges van Zuyver Juweliers

In de winkels van Zuyver Juweliers in Harderwijk en Dronten vindt u een uitgebreide collectie Tissot horloges onderverdeeld in verschillende series. Zo omvat de T-lady collectie alle dameshorloges, van eenvoudig klokje tot luxueus uitgevoerd sieraad. Daarnaast is er de T-Touch collectie met touchscreen, de stoere horloges van de T-Sport collectie en de schitterende klassieke horloges uit de T-Classic en Tradition serie. Het uiterlijk van het horloge is natuurlijk belangrijk maar denk ook eens aan extra opties zoals een chronograaf, een tweede tijdzone, een kompas of een waterdicht horloge. Wilt u een horloge dat zich oplaadt door middel van beweging, een batterij of zonne-energie? Wilt u dat de wijzerplaat wordt beschermd door krasvrij saffierglas? De mogelijkheden zijn haast eindeloos bij Tissot horloges.

Bewonder de collectie met eigen ogen

Wilt u de horloges eens met eigen ogen zien? U kunt de collectie Tissot horloges van Zuyver Juweliers in Harderwijk en Dronten bekijken in de winkels, of om alvast een beeld te krijgen, kunt u de collectie ook alvast bekijken op de website www.zuyverjuweliers.nl. Hier staan vakkundige medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze.