Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een houten picknicktafel met hoge kwaliteit

Een houten picknicktafel zorgt voor leven in de tuin, wat in de zomer een hoop gezelligheid oplevert bij de barbecue. Houtenpicknicktafelkopen.nl doet niets liever dan picknicktafels afleveren van hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit kunnen wij garanderen, vanwege het feit dat wij ze zelf met de hand maken. Bij ons kunt u terecht voor een flinke voorraad picknicktafels gemaakt van douglas hout in allerlei soorten en maten, wat onze picknicktafels geschikt maakt voor een groot publiek. Door onze jarenlange ervaring met houtbewerking en het maken van picknicktafels leveren wij alleen maar kwaliteit!

Een douglas houten picknicktafel

Een douglas houten picknicktafel van houtenpicknicktafelkopen.nl zijn zeer geliefd, vanwege de zware en degelijke kwaliteit. Het grote voordeel van de picknicktafels gemaakt van douglas hout is dat ze een rechte nerf hebben en sterk zijn. In douglas hout zitten weinig noesten, wat bijdraagt aan het feit dat u niet veel zult haken. Bovendien, ook een ontzettend belangrijk pluspunt is dat de douglas picknicktafels relatief goedkoop zijn in tegenstelling tot eikenhout. Douglas houten tafels gaan voor langere periode mee, dankzij het kernhout in douglas hout wat uitgehard is. Onze douglas houten picknicktafels zijn erg duurzaam en zijn erg geschikt voor buitengebruik. De gemiddelde leeftijd waarmee onze picknicktafels meegaan is 15 jaar. Wij bewerken zelf het douglas hout tot een picknicktafel waar u van kunt genieten, waardoor u ervan uit kunt gaan dat onze producten uniek zijn en geen machine werk, bovendien kunnen wij kwaliteit garanderen!

Advies nodig? Neem contact op, wij helpen u graag!

Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Het ene advies is natuurlijk het andere niet. Door onze jarenlange ervaring in het maken en verkopen van picknicktafels hebben wij veel praktijkervaring opgedaan, zodat wij u van een eerlijk en vakkundig advies kunnen voorzien. Wij staan graag voor onze klanten klaar. Wilt u graag de picknicktafels van te voren zien, voordat u een picknicktafel koopt? U bent van harte welkom! U kunt alleen op afspraak onze werkplaats en zagerij komen bezoeken, maak daarom telefonisch een afspraak. Tijdens uw bezoek kunnen wij al uw vragen beantwoorden en alle soorten en maten picknicktafels aan u laten zien, zodat u uw oordeel kunt vellen en uitzoeken waar u naar op zoek bent!