Chobmak
Image default
Bedrijven

Voordelen van LED-verlichting in kantoren

Overstappen op LED verlichting op kantoor is een fantastische manier om energiezuiniger te worden en uw energieverbruik en kosten tot 80% te verminderen. Terwijl we blijven praten over de enorme kostenbesparingen en milieuvoordelen van LED-verlichting, zijn er nog vele andere voordelen van LED-kantoorverlichting met algemene zakelijke en werknemersvoordelen op de werkplek.

Het verhoogt de werkprestaties

Er zijn verschillende onderzoeken en rapporten gepubliceerd die de positieve effecten van LED-verlichting en ook LED dimmer laten zien en hoe de effecten de menselijke energie, stemming, vitaliteit en werkprestaties beïnvloeden. Studies in de VS en Europa hebben aangetoond dat het eenvoudigweg overschakelen op LED-verlichting en het bieden van een betere licht omgeving de werkprestaties met minstens 3% kan verhogen. Met deze prestatie winsten en rekening houdend met de energiekosten die zullen worden bespaard, kan de prestatiewinst op het werk ook de financiële kosten van het LED-verlichtingsinstallatie project beïnvloeden.

Veiligere en responsieve werkomgeving

Er is een significante correlatie tussen verbeterde werkprestaties en de voordelen van LED-verlichting op kantoor, verkregen door verschillende factoren bij het creëren van een veiligere en responsieve werkomgeving met betere verlichting. De belangrijkste problemen die kantoormedewerkers met tl-lampen melden, zijn verblinding en vermoeide ogen, wat ook een belangrijke oorzaak van hoofdpijn is. Dit wordt drastisch verminderd met efficiëntere LED-verlichting. Studies tonen aan dat kantoormedewerkers beter presteren bij specifieke verlichtingsniveaus. Dit wordt enorm bereikt met intelligente LED-verlichting en de mogelijkheid om Lux-niveaus te regelen. Terwijl natuurlijk zonlicht voor optimale verlichting zorgt, is intelligente LED-kantoorverlichting het beste alternatief voor natuurlijke verlichting in kantooromgevingen die energie, stemming en vitaliteit verhogen. Verhoogde productie op de werkplek met een gerapporteerde toename van 5% in leessnelheid en een vermindering van spelfouten.

Verhoogt de productiviteit

Wanneer u alle voordelen van het overschakelen op LED-verlichting op kantoor combineert, blijkt uit onderzoek dat LED-verlichting een zeer belangrijke bron van besparingen kan zijn met een hogere arbeidsproductiviteit, meer gezondheid, geluk en algemeen moreel van kantoormedewerkers en een algeheel betere kantoor werkplek samen met energiebesparing tot 90% door over te stappen op led verlichting. Het is gewoon logisch.