Chobmak
Image default
Bedrijven

De steenhouwerij in Hoogeveen maakt mooie graven

Bij de bekende steenhouwerij in Hoogeveen worden mooie monumenten gemaakt voor mensen die helaas niet meer in ons midden zijn. Wanneer je als nabestaande een dierbare moet gaan begraven is dat een heel vervelend moment en daarnaast natuurlijk ook ontzettend emotioneel. Niet alleen geldt dit voor begrafenissen, maar ook crematies zijn periodes uit je leven die je altijd bij blijven en waar je veel emoties bij achterlaat en met je meedraagt. Om te zorgen dat er na het afscheid nog een plaats is waar je naar terug kunt keren of dat er in het geval van een crematie een urn is waar de persoon in kan worden bewaard wordt er door de steenhouwerij in Hoogeveen veel mogelijk gemaakt met betrekking tot het creëren van een waardevol element of een waardevolle plek waar de persoon in kwestie kan worden herdacht en er herinneringen kunnen worden opgehaald. 

Stenen

Wanneer er iemand wordt begraven kan je kiezen uit diverse soorten graven die gemaakt kunnen worden door de steenhouwerij in Hoogeveen. Denk aan een enkel graf, wat het meeste wordt gekozen, maar daarnaast ook aan bijvoorbeeld een familiegraf of een graf waar 2 personen in worden gelegd. Naast een graf kan je bij de steenhouwerij in Hoogeveen ook kiezen voor een zerk. Dat is net even wat anders, want hierbij wordt geen opstaande steen geplaatst met de naam en de geboortedatum en overlijdensdatum van de persoon, maar wordt dit op de natuursteen van de steenhouwerij in Hoogeveen zelf geplaatst. 

Soorten stenen

Daarnaast kan je bij de steenhouwerij in Hoogeveen ook nog kiezen voor alleen een staande gedenksteen. Ook ruwe stenen, kindergraven en accessoires kunnen hier worden gemaakt om te zorgen voor een waardevolle plek. De kwaliteit van het steen is hier erg hoog, waardoor je lang profijt kunt hebben van het graf dat je laat maken.