Chobmak
Image default
Bedrijven

De kartonpers scheelt veel tijd

De handige kartonpers is super fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je veel voordelen hieruit kunt behalen. Wat dacht je van de ruimte dat het scheelt wanneer je gebruik maakt van een kartonpers? Deze staat namelijk gewoon in bijvoorbeeld een magazijn en neemt helemaal niet veel ruimte in beslag. Je zult zien dat je ook veel langer met de kartonpers kan doen, dan bijvoorbeeld met een reguliere afvalbak waar je dit allemaal in plaatst. Deze zitten namelijk allemaal heel erg snel vol en dat betekent dat je meerdere bakken moet plaatsen of steeds frequenter een afvalophaler moet laten langskomen die weer al het karton voor je meeneemt. Omdat karton heel veel ruimte in beslag neemt is het zeker aan te raden om een kartonpers aan te schaffen, vooral wanneer je veel gebruik maakt van karton. 

Ruimte

Je kunt de kartonpers voor meerdere soorten karton gebruiken en daarnaast kan je hier ook papier in kwijt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het indrukken van een knop die ervoor zorgt dat alles klein wordt gemalen. Door middel van het werk dat er door de kartonpers wordt gedaan zal er een baal ontstaan die je hiervoor kunt gebruiken. Wanneer het apparaat helemaal vol zit en er dus geen extra karton of papier meer in de baal erbij past wordt dit aangegeven op het scherm of door een knop die met een oranje kleur gaat knipperen. 

Geld

Als de kartonpers vol zit moet je deze open maken en de zak die er in zit dichtmaken. De baal zit hier nu in verwerkt. Deze kan vervolgens weer worden opgehaald door de afvalophaler en hiermee heb je veel tijd, ruimte en ook geld bespaart. Een volle baal maak je in ongeveer een dag wanneer je heel veel karton gebruikt, maar anders kan je er wel een week mee doen.