Chobmak
Image default
Banen en opleidingen

Field service engineer

Field service engineer

Jouw verantwoordelijkheden

Service engineer die specialist wil worden in de techniek en technologie van wielladers. Regio Antwerpen-Limburg.

Dankzij vakkennis en flexibiliteit verwierf deze dynamische KMO in de regio Antwerpen-Limburg een stevige reputatie als verdeler van wielladers die hun afzet vinden in diverse industriële sectoren, gemeenten, steden en overheidsdiensten. Door de combinatie van eigen ontwikkelingen van accessoires & applicaties op maat van de klant en een sterke dienstverlening, kent het bedrijf een constante groei. Om deze groei te ondersteunen zoekt het bedrijf Engineering een Field service engineer.

Als Field Service Engineer krijg je een verscheiden takenpakket dat bestaat uit diagnoses stellen van problemen en een oplossing vinden die zowel softwarematig als mechanisch kan zijn. Je zal dus zowel via de laptop zaken oplossen maar eveneens de handen uit de mouwen steken en zelf sleutelen aan machines. Dit gebeurt zowel in het eigen goed uitgeruste atelier als bij klanten op verplaatsing in de Benelux. Verder bieden ze je de kans om mee te werken aan projecten ter digitalisering en automatisering van het beheer van de machines.

Jouw profiel

 Het bedrijf zoekt voor deze job een technische bachelor of master elektromechanica, elektronica, autotechnologie,… die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je beschikt idealiter over kennis van aandrijfsystemen, mechanica, hydraulica en elektriciteit met daarnaast een sterke interesse in digitale ontwikkelingen. Uiteraard ben je gepassioneerd om aan deze werk- en voertuigen te sleutelen om ze optimaal te laten functioneren en van de nieuwste technologieën te voorzien. In deze job verwachten we verder een praktisch probleemoplossend vermogen en een professioneel correcte houding naar klanten toe. Verder is een zeer goede kennis Nederlands vereist en een praktische kennis van Frans en Engels.

Ons aanbod

Je komt terecht in een zeer gevarieerde job binnen een financieel gezond familiaal bedrijf dat de evoluties op vlak van nieuwe technologieën en digitalisering volgt en hiervoor de nodige opleidingen voorziet. Zo krijg je de kans om je volledig te onplooien. Naast een open werksfeer met korte communicatielijnen, kan je rekenen op een correcte verloning met extra-legale voordelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/field-service-engineer.html