Chobmak
Banen en opleidingen

Service expert

Service expert 

Opleidingsniveau
MBO/HBO/WO

Over de functie

Kom dan werken bij bol. com als service expert. wij doen er alles aan om onze klanten de ultieme ervaring te bieden als wij met ze klikken op de wijze die de consument blij fabriceren! Chat is onze specialiteit, de consument even bellen om hem/haar te verrassen en e-mailen horen ook bij je gevarieerde takenpakket. uiteraard gaan wij jou overal professioneel in supporten.

Wij zijn creatief, persoonlijk & professioneel en doen er alles aan om vragen in één keer af te handelen. Dit doe je door het voorbinden van deskundigheid, maar ook door snel en goedaardig te reageren onder gesprekken. Uiteraard gaan wij jou uitharden op het juist toepassen van de gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis.

De sfeer op de afdeling is informeel, er zijn veel toffe activiteiten en er zijn meerdere doorgroeimogelijkheden. ons kenspreuk is dan ook “ work hard, play hard ”. we zijn op zoek naar nieuwe collega ’s die zich aansprakelijk tasten voor onze klanten en hier alles voor over hebben!

Bezield geraakt? lees dan snel overigens.

Functie verlangen

Je beschikt over tenminste mbo4 werk- en denkniveau en je hebt je studie afgerond en bent startklaar voor een nieuwe uitdaging. je bent creatief en hebt humor : je weet allemaal elke keer weer te verrassen. taal is ons werk. de nederlandse taal heeft voor jou weinig geheimen. je neemt je werk serieus en voelt je toerekeningsvatbaar voor onze klanten! Je beschikt over een groot inlevingsvermogen : je begrijpt de afnemer en bent pas blij als je een passende oplossing hebt gevonden je bent flexibel en beschikbaar tussen 26-40 uur, en ook toepasbaar in de avonden en weekenden je bent de komende tijdsperiode fulltime beschikbaar voor een training van twee weken géén snipperdag gepland onder de opleidingsperiode en de daarop volgende 3 maanden. pre : je hebt ervaring met klantcontact ( van werken in een winkel tot aan een contactcenter )!

Wat wij bieden

lancering van €10, 00 per uur, ruim €1. 700 per periode op fundament van 40 uur, maar dat kan snel tot 5 % meer worden als jij lekker draait! Goed bereikbare locatie met ov en inherent afvoer in groningen reiskostenvergoeding ( vanaf 10 km ) veel ontwikkelmogelijkheden leuke momenten ; bijeen successen celebreren met je collega ‘s, jaarlijkse vele activiteiten, feestvieren en evenementen georganiseerd voor en door enthousiaste chief happiness officers ( cho ’s ) trots op elke verjaring uitleggen dat jij die gave berichten typt voor bol. com startup cultuur met kerks, gezellige collega ’s die je welkom gaan heten bij netino/bol. com met vrijmibo’s flexibele kantoortijden tussen met ruime openingstijden ma t/m zo : 08:00 – 23:00 je krijgt een fulltime betaalde product- en communicatie training van 2 weken. koffiepauzes worden bij volledig uitbetaald! Gratis koffie, thee, soep en wekelijks vers en gratis fruit zoek jij een leuke baan bij een top werkgever waar jij kan werken aan jouw loopbaan?

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-nederland.html