Chobmak
Image default
Bedrijven

Hoe te beginnen met het beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed

Bent u van plan om te gaan beleggen in vastgoed, maar weet u nog niet helemaal hoe u te werk moet gaan? Wij leggen u uit wat u het beste kunt gaan doen wanneer u van plan bent om te gaan beleggen in vastgoed. Beleggen in vastgoed is namelijk een goede manier om extra geld te verdienen. Door te beleggen in vastgoed kan al heel snel met eigen beleggingspanden voorzien worden in de vaste lasten en het dagelijks onderhoud. Wanneer u op de juiste manier gaat beleggen, heeft u enkel om kijken naar de beleggingspanden en krijgt u elke maand de huurinkomsten op uw rekening. Tevens bent u ook nog eens verzekerd van een waardestijging van de woning. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een vastgoedadviesgesprek aanvragen wanneer u zelf wilt gaan beleggen in vastgoed.

 

Hoe beleggen in vastgoed

Vaak denken mensen dat het beleggen in vastgoed makkelijk is dan gezegd. Ze vragen zich snel af of beleggen in vastgoed niet pas mogelijk is wanneer u zelf al veel geld hebt. Echter betekent het dat wanneer een pand 3 ton kost, het niet zo is dat dit bedrag ook op uw bankrekening moet staan. Er zijn namelijke meerdere banken die een beleggingshypotheek aanbieden. Bij het inschakelen van een beleggingshypotheek, moet u eigenlijk altijd zelf geld inleggen, maar niet zoveel als de meeste mensen denken. Als u over het bedrag beschikt om de woning wel volledig direct te betalen is dit natuurlijk ook mogelijk. Echter is dit niet aan te raden, omdat het rendement hoger wordt wanneer minder geïnvesteerd wordt.

 

Meer informatie

Door u bij ons aan te melden, vraagt u een vastgoedadviesgesprek bij ons aan. In dit gesprek geven wij u uitgebreid advies en helpen u bij het zoeken van een geschikt beleggingspand. Wij beschikken namelijk dagelijks over een nieuw en exclusief aanbood aan beleggingspanden met goede rendementen. Deze panden worden niet openbaar door ons aangeboden.

 

 

http://sonsrealestate.nl/exclusief-investeren/