Chobmak
Bedrijven

Inkoop van nieuwe vinyl platen

Op zoek naar een adres voor de nieuwe Inkoop vinyl platen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een unieke winkel in het centrum. Een shop voor de ware liefhebber van vinyl: van gloednieuwe lp uitgaves tot een grote collectie tweedehands. Van alle soorten muziek, van  Pop, rock, jazz, folk, blues, funk, elektronisch en klassiek, het is hier allemaal te vinden. Ook kunt u hier terecht voor de inkoop van vinyl platen.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn een begrip voor liefhebbers van vinylplaten. Veertig jaar ervaring in de muziekbranche en een database met miljoenen records zorgen ervoor dat dit de uitgelezen plek is voor iedereen die iets zoekt op vinyl. Of je nu die ene unieke lp of single hoopt te scoren, of dat je gewoon wil weten of een specifieke release nog bestaat of te koop is. Wij bezitten ook een platenspeler om de tweedehandse platen af te luisteren zodat je zeker weet wat je koopt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle soorten accessoires en advies met een kopje koffie.

Inkoop vinyl platen

Wij kopen uw platen in. Maak gerust een afspraak om met uw platen langs te komen. Zijn het te veel platen om te dragen dan we komen we graag bij u op bezoek om ze te bezichtigen. De genres die voor ons interessant zijn : Rock, Pop, Jazz, Soul, Blues, Punk en Metal.. Als je wilt dat we ze komen bekijken mail ons dan even een lijstje met titels en bands, dit voorkomt teleurstellingen als we je collectie komen bekijken. Wil je ook dat wij langskomen voor de inkoop vinyl platen, bel dan voor het maken van een afspraak. Wij zijn benieuwd naar uw collectie.