Chobmak
Shopping / Home and Garden

Unieke schoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest unieke schoenen van Nederland. Handgemaakt en met de leukste designs, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen heren kunnen bij ons terecht voor aparte schoenen, we hebben ook een grote collectie bijzondere damesschoenen.

Comfortabel en bijzonder

Onze schoenen zijn bijzonder, uniek en kleurrijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in bijzondere prints, kleuren en kwalitatief materiaal. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort en een geweldige eerste indruk. Kortom: schoenen voor iedereen die niet standaard wil zijn. Unieke en kleurrijke schoenen vind u namelijk niet overal. Bij ons kunt u wel terecht voor dit soort schoenen. Wij werken samen met Pepe Milan, die onze visie deelt. Onze collectie Pepe Milan schenen wisselt maandelijks, zo bent u gegarandeerd van echt unieke schoenen.

Zelf schoenen ontwerpen bij Shoelia

Bij Shoelia doen wij ons uiterste best om een veelzijdige en kleurrijke collectie bijzondere schoenen samen te stellen. Toch kan het voorkomen dat uw schoen er nog niet bij zit. In dat geval kunt u zelf uw schoenen samenstellen. U kiest dan zelf het model, de materialen, de kleuren en de zool uit. Vervolgens gaat Pepe Milan aan de slag met uw ontwerp. U kunt de schoenen zelfs nog persoonlijker maken door uw naam, initialen of misschien zelfs uw trouwdatum erop te laten zetten. Het samenstellen van uw unieke schoenen doet u samen met onze medewerkers in de winkel in Veenendaal. Maak hiervoor vooral een afspraak, zodat wij u ook echt helemaal van dienst kunnen zijn.

Pepe Milan

Wij werken samen met het merk Pepe Milan. Liefde voor het van en oog voor detail is voor ons van groot belang, dit zorgt namelijk voor de meest prachtige creaties. Pepe Milan is een Spaans familiebedrijf waar de schoenen nog echt handgemaakt worden. Na drie generaties schoenmakers, zijn het nu de kleinkinderen die het familiebedrijf voortzetten. Dit doen zij met dezelfde toewijding en liefde als toen het merk werd geboren. Voldoening en plezier bij de klanten is erg belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat uw Shoelia Pepe Milan schoenen er niet alleen mooi uitzien, maar dat ze ook prettig zijn om aan te hebben.