Chobmak
Shopping / Home and Garden

Geld besparen op nieuwe dakkapel

Heeft u al een dakkapel en wilt u een nieuwe gaan plaatsen? Dan kunt u veel geld besparen door te kijken naar de mogelijkheden om uw dakkapel te renoveren. Het komt namelijk vaak voor dat mensen hun huidige dakkapel voor veel geld laten vervangen voor een nieuwe, maar een renovatie kost dan veel minder geld, voor bijna hetzelfde resultaat.

Vernieuwen

U kunt bij het renoveren van uw dakkapel bijna de gehele dakkapel vernieuwen en bijna elke dakkapel komt hiervoor in aanmerking. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de uitstraling van uw dakkapel volledig te veranderen. Zo kan er ook geruild worden van materiaal waarmee de dakkapel is uitgerust. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een houten buitenkant, zo geeft u een authentieke uitstraling aan het huis.

Niet alleen geld

In de meeste gevallen kost het weghalen van uw huidige dakkapel en het plaatsen van een nieuwe meerdere dagen. Het renoveren van uw dakkapel wordt in de meeste gevallen binnen een dag geregeld. Zo bespaard u niet alleen geld, maar ook nog eens tijd! U bent in het geval van vervangen ook geld kwijt aan een nieuwe vergunning. Zo’n vergunning kan tussen de €200-600 kosten.

Isolatie

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk, als uw huidige dakkapel uitgerust is met hout, dit te vervangen voor beter isolerend materiaal zoals kunststof. U zou daarnaast ook het isolatie materiaal aan de binnenkant van uw dakkapel kunnen vervangen. Hierdoor kunt u door een kleine extra investering voor goed isolatiemateriaal, extra op uw energie kosten gaan besparen.

Dakster Lelystad kan u helpen met het renoveren van uw huidige dakkapel tegen een scherpe prijs. Bekijk nu de website voor de mogelijkheden.

http://dakster.nl/