Chobmak
Image default
Aanbiedingen

Beste keukenblok voor de mini keuken. De 5 beste apparaturen.

Beste keukenblok voor de mini keuken. De 5 beste apparaturen.

Meestal is minder meer. En als je een huis of zelfs meer dan één wilt creëren, kun je niet altijd kiezen hoe groot het wordt. In feite zien we ruimte in de keukenblok en onze behoeften meestal als omgekeerd evenredig. Kleine keukenapparaten zijn er om ons te redden en verwennen ons door ons leven in de mini keuken een beetje gemakkelijker te maken.

  • Klein maar fijn: mini-oven

Een vrijstaande oven kan de beste oplossing zijn als u moet kiezen tussen kasten of een oven in de mini keuken. Het is ook een zeer goede keuze voor een tweede huis, zoals een huis op het platteland of aan het strand. Je kunt een oven vinden met een inhoud tot 46 liter, geschikt voor gezinnen die van ovenmaaltijden houden en voor die zondagen met vrienden (veel). Er zijn zelfs enkele mini-ovens met een zelfreinigend systeem. 

  • Neem je grill overal mee naartoe

We zeggen niet dat je thuis op elke plek moet koken (of een BBQ op je balkon moet hebben), maar een draagbare grill is echt een heel goed idee om verschillende redenen. Je kunt hem in bijna elke hoek van je keukenblok opbergen, gezondere recepten bereiden, waarvan vele heel gemakkelijk schoon te maken zijn, zelfs in de vaatwasser… En er zijn zoveel recepten om te proberen met die unieke grillsmaak, met de smeltende kaas en met knapperige en goudbruine groenten. 

  • Alles-in-één koffiezetapparaat

Een van de beste dingen in het weekend is genieten van een vers en lekker kopje koffie in een koffietentje in de buurt van je huis terwijl je het nieuws leest. Nou, stel je dat aroma voor elke dag thuis. Ja, we weten dat je liever geniet van het zonnetje van espresso op het terras van een coffeeshop, maar elke dag is geen zaterdag.
Een ingebouwd koffiezetapparaat in de mini keuken heeft alle koffie- en theebenodigdheden in één apparaat. Je kunt thee zetten, koffie met elke soort capsule, of een heerlijke espresso met vers gemalen koffie, de intensiteit regelen als je iets sterks nodig hebt, en tot slot als een pro wat melkschuim erop doen. En je hoeft alleen maar het programma te kiezen.

  • Vaatwasser voor iedereen op elk formaat

Wie kan zich ooit voorstellen dat een apparaat ons zou helpen zoveel huiselijke ruzies te vermijden? Maar dat doen ze wel. Vaatwassers zijn een van de handigste apparaten in d emini keuken, vooral als deze ingebouwd is in de keukenblok. Als je een mini keuken hebt, droom je meestal niet eens van een vaatwasser. Maar veel mensen weten niet dat deze apparaten in vele maten te vinden zijn, zodat je er zelfs een op een keukenblok kunt installeren. Of zelfs in kleine en smalle keukenblok tussen de ene en de andere kast. Geef dus niet zo snel op, en ga op zoek naar bepaalde vaatwassers die geschikt zijn voor je mini keuken.

  • Kookplaten om het werkoppervlak optimaal te benutten

Een mini keuken inrichten is een uitdaging, maar compacte keukenapparatuur is er om te helpen. Het is goed om stil te staan bij wat u echt nodig hebt in uw dagelijks leven om te weten wat u al dan niet moet opnemen. Zo kan een kookplaat met vier pitten te veel zijn in een mini keuken of voor slechts één of twee personen, en kan je die ruimte voor een ander doel gebruiken. Als jij je keuken opnieuw moet inrichten, zijn compacte keukenapparaten voor de mini keuken een goede keuze. Deze apparaten hebben veel mogelijkheden en helpen u ruimte en geld te besparen. De nieuwe modellen zijn efficiënter en zeer nuttig voor het dagelijks leven.

 keukenblok