Chobmak
Image default
Marketing

Herschrijven van teksten

Een tekst schrijven die gescoord kan worden? Het is niet altijd zo eenvoudig. De inhoud kan correct zijn, maar is deze correct gespeld? Of staat de tekst vol kromme zinnen? Of is de betekenis van de ontvanger niet duidelijk? Of heeft hij geen score in SEO? Allemaal vragen die je bij  kan stellen. Wij geven uw tekst graag extra kracht.

Tekst herschrijven tekst herschrijven
We kunnen tekst op drie manieren verwerken. Alles hangt af van uw behoeften en de behoeften van de huidige versie.

De eindredacteur legt de laatste hand aan “i”
Verkeerde tekst? Het klinkt tenminste slordig. Ook al zijn er enkele veranderingen in de ethiek in het veld (vooral in online sociale media), toch is het voor iedere bedrijf van belang dat de spelling van elke tekst correct is. Het is noodzakelijk om in correct Nederlands te schrijven zonder fouten. We kunnen u helpen.

In de eindredactie zullen we uw schrijven niet fundamenteel veranderen. Een vervormde zin, een verkeerd gespeld woord… we zullen ze verwijderen en u voorzien van een versie die zelfs de grootste taal-nazi’s tevreden kan stellen. Dit werk is vrij snel gedaan, maar het moet nauwkeurig worden gedaan. Ik gebruik het Groenboek als basis en herschrijf het volgens de algemene regels. Als je je eigen stijl gebruikt, kan ik die ook gebruiken.

Herschrijf de tekst om deze krachtiger te maken
Ook kunnen wij uw tekst grondiger herschrijven. We gaan niet alleen op zoek naar taal- en spelfouten, maar kijken ook naar de volledige inhoud. Leest de tekst vlot? Is alles duidelijk? Kunnen we een beter accent gebruiken? De door ons herschreven tekst zal altijd krachtiger worden. De nieuwe copy overtuigt en maakt uw communicatie veel sterker.

Een voorbeeld van hoe we tekst krachtig kunnen herschrijven, vind je hier.

 

Herschrijven van teksten

https://www.dergatsjev.be/