Chobmak
Image default
Verbouwen

Verhuisbedrijven in de regio die net een beetje meer bieden

Een verhuizing bestaat uit verschillende onderdelen. De voorbereiding, de verhuisdag zelf en alles dat je daarna en daarbuiten nog moet regelen en tijd aan moet besteden. Met een goed verhuisbedrijf wordt dit een stuk makkelijker en zie je niets belangrijks over het hoofd. Kies voor een verhuisbedrijf dat net een beetje meer biedt voor een zorgeloze verhuizing. Wat is dat beetje meer? Je leest het hier.

Een verhuisservice met opslagmogelijkheden

In meer dan de helft van de gevallen willen mensen die gaan verhuizen eerst nog wat klussen in het nieuwe huis en het is prettig wanneer je dit in een lege ruimte kunt doen. Dat betekent wel dat je inboedel tijdelijk in de opslag moet. Sommige verhuisbedrijven in de regio Brabant hebben opslagmogelijkheden in Etten-Leur, Roosendaal of Bergen op Zoom. Met bijvoorbeeld een opslag in Roosendaal, vlakbij je nieuwe huis staan je spullen veilig en kun je er toch makkelijk bij, mocht je iets nodig hebben.

Inpakservice inclusief verhuismaterialen

Naast een opslag in Bergen op Zoom of Roosendaal kun je een verhuisbedrijf ook inschakelen om je spullen netjes in te pakken. De verhuizers nemen dan zelfs de verhuismaterialen mee. Aangezien het inpakken van je spullen één van de meest tijdrovende klussen van je verhuizing is, kan het de moeite waard zijn om hierover na te denken.

Verhuiswagens en andere handige hulpmiddelen

Veel mensen schakelen vrienden en familie in, het liefst mensen met een bestelbus of een grote auto. Maar zeker wanneer je al lange tijd in een eigen huis woont heb je behoorlijk wat spullen en moet je vaak meerdere keren rijden. Vaak ook nog eens met meerdere auto’s. Dat is niet alleen onpraktisch, het is ook niet al te best voor het milieu. Veel verhuisbedrijven hebben een eigen bak- of vrachtwagen zodat je hele inboedel in één keer overgezet kan worden.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere handige hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift waarmee je makkelijk grote, zware items van de bovenverdieping in de verhuiswagen kunt laden. Informeer altijd naar de mogelijkheden bij het verhuisbedrijf dat je wilt inschakelen. Oh, en vraag verschillende offertes op, gaat je geld schelen!