Chobmak
Kinderen

Het leukste prinsessenfeestje organiseren

Is uw dochter binnenkort jarig en heeft zij altijd al gedroomd van een prinsessenfeestje? Bekijk dan eens de website van Ziezow. Dit bedrijf uit Breda organiseert de leukste feestjes voor kinderen in diverse thema’s. Ze organiseren het hele feest en nemen al uw werk uit handen. Zo hoeft u zelf geen tijdrovende feestjes meer te organiseren, maar beleeft uw kind wel een onvergetelijke dag. De feestjes zijn geschikt voor zowel meisjes als jongens in de leeftijd van vier tot en met zeven jaar. Naast prinsessenfeesten organiseert Ziezow ook piraten-, ridder- en heksenfeestjes. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Een volledig georganiseerd feest

Wanneer u ervoor kiest om een prinsessenfeestje te organiseren voor uw dochter en haar vriendinnen wordt alles door Ziezow geregeld. U krijgt een volledig draaiboek opgestuurd waarin alle stappen en ideeën van het feestje uitgebreid beschreven staan. Daarnaast krijgt u een themakist thuisgestuurd waar diverse attributen in zitten. Denk hierbij aan mooie prinsessenjurken, sieraden, make-up en versieringen. De kinderen kunnen zich op deze manier mooi aankleden en elkaar opmaken. Daarnaast bevat de themakist benodigdheden om spelletjes te spelen. Deze staan beschreven in het draaiboek. Zo kunnen de kinderen meedoen aan een stokpaardenrace of op zoek gaan naar de schat tijdens de speurtocht. De hele dag staat in het teken van prinsessen en alles is voor u uitgestippeld! Het enige wat u zelf dient te regelen is een locatie en lekkere hapjes en drankjes.

Bekijk de beschikbaarheid en plaats uw boeking

Heeft interesse en wilt u een prinsessenfeestje organiseren via Ziezow? Bekijk dan de beschikbaarheid in het reserveringssysteem op hun website en kies de gewenste datum. U krijgt via e-mail een bevestiging dat de datum is vastgelegd. Wanneer de betaling voldaan wordt, is de datum definitief. Vervolgens krijgt u het draaiboek per e-mail toegestuurd en wordt de themakist bij u thuisbezorgd. Zo kunt u zich alvast gaan voorbereiden op het feest. Woont u in omgeving Breda, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Etten-Leur of Den Bosch? Dan kunt u de kist ook op komen halen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ziezow.

https://www.ziezow.nl