Chobmak
Image default
Sport

Een veelzijdig accessoire kopen bij Materiaalman

Met een speedladder kan je op veel dingen oefenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan balans, snelheid en coördinatie. Deze elementen zijn natuurlijk erg van belang als je sport. Als je voetbalt heb je de speedladder vast wel eens zien liggen. Ze zijn namelijk geweldig om in te zetten bij het opwarmen. Er zijn erg veel oefeningen te bedenken die je kan doen met de speedladder. Je kan hem op de traditionele manier gebruiken, maar ook eigen varianten bedenken. Als je twee speedladders hebt kan je het team opdelen en er een wedstrijdje van maken. Zo voeg je echt wat toe aan de training!

Thuis of op een sportgelegenheid

De speedladder is ook gemakkelijk aan te schaffen voor thuis. Zo kan je ook op de dagen dat je niet traint, toch oefenen. Doordat de vakjes erg klein zijn moet je goed kijken waar je je voeten neerzet. Als je merkt dat het goed gaat, kan je de snelheid wat opbouwen. Op deze manier train je verschillende vaardigheden die je later weer kan inzetten bij je training of de wedstrijd. Je wilt er natuurlijk alles aan doen om beter te worden in je sport, dus een speedladder kan een mooi hulpmiddel hierbij zijn. Je kan ook samen met vrienden oefenen door steeds om de beurt te gaan.

Een ruim assortiment speedladders

Er zijn verschillende speedladders te verkrijgen. Je hebt ze voor binnen en buiten, verstelbare, korte speedladders en lange speedladders. Ook kan het formaat van de vakjes waar je mee werkt verschillen. Doordat er zoveel varianten zijn kan je elke keer nieuwe dingen oefenen op elke locatie. Leg bijvoorbeeld standaard een speedladder in je tuin of slaapkamer neer en doe elke keer een oefening als je hem ziet. Voor je het weet ben je veel aan het oefenen en verbetert je techniek ontzettend snel! Hiermee kan je je trainer of coach natuurlijk erg verrassen. Ook je team genoten zullen versteld staan en met je gaan oefenen.