Chobmak
Image default
Vakantie

De Noordkaap ontdekken op de motor?

Wil jij op de motor naar het fantastisch mooie Noordkaap gaan ontdekken binnenkort? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft namelijk al jarenlang ervaring op het gebied van motorroutes samenstellen op in verschillende landen, waaronder ook Noorwegen. Zo weet jij zeker dat de route die je op de motor zal afleggen naar de Noordkaap zeer bijzonder zal gaan zijn! Wil jij liever eerst wat meer informatie voordat jij jouw reis op de motor naar de Noordkaap gaat boeken? Neem dan zeker snel een kijkje op de website van dit bedrijf, of neem meteen telefonisch contact met hen op!

De reis

Als jij ervoor kiest om een prachtige reis te maken op de motor naar de Noordkaap in Noorwegen, zal jij hier zeker weten geen seconde spijt van gaan krijgen. Deze reis biedt jou namelijk diverse omgevingen aan die jij kunt gaan bewonderen. Van hoge door sneeuw bedekte bergtoppen naar ijzige Fjorden, het meest Noordelijke punt van Noorwegen valt niet tegen. Vergeet daarom ook zeker je camera niet mee te nemen tijdens deze reis op de motor naar de Noordkaap, want die ga je zeker weten willen gebruiken! Neem daarom ook snel contact op met dit bedrijf om jouw reis direct te boeken!

De route

Jouw reis op de motor naar de Noordkaap zal beginnen in Denemarken en eindigen in Duitsland. Zo heb je tijdens je reis niet één, maar drie landen kunnen bewonderen! De reis is het leukst om individueel te maken tijdens het najaar of in de zomer. Dan heb je ook het beste kans op mooi weer. De reis duurt standaard 14 dagen, maar deze mag je naar eigen behoefte verlengen. Ook is er een mogelijkheid om tot halfpension te upgraden zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Boek snel jouw reis op de motor naar de Noordkaap!