Chobmak
Image default
Gezondheid

Keuze uit verschillende massage in Rotterdam

Ben je toe aan een heerlijk moment van ontspanning en wil je hiervoor graag een goede massage voor boeken? Boek een massage in Rotterdam bij Yules Masseert. De masseur heeft verschillende massages te bieden en veel collega’s die gecertificeerde masseurs zijn. Ieder persoon is uniek en daar hoort ook een unieke massage bij. Weet je niet welke massage voor jou het beste is? Laat je dan adviseren door de masseur zelf! 

Welke massages kan ik boeken?

Er zijn altijd 3 standaard massages waar je uit kan kiezen, deze massages komen dan ook het meest voor bij de behoefte van de mensen en daarom zijn er 3 standaard massages opgesteld. Dit maakt het voor iedereen makkelijker. De 3 massages zijn:

Deep Tissue massage: Deze massage is bedoeld voor mensen die veel last hebben van vastzittende knopen in de spieren of pezen. De massage is gefocust op de spieren los masseren en te zorgen dat je weer soepel en vrij kunt bewegen zonder pijn. 

Ontspanningsmassage: De naam zegt het al een beetje, de massage is bedoeld om je lichaam volledig te laten ontspannen en je hoofd stress vrij te maken. Door de massage komt er een stofje vrij genaamd endorfine. Dit stofje zorgt voor het geluks gevoel waardoor je na de massage weer vol energie en blijdschap zit. 

Chronische Pijn Massage: Hier komen vaak mensen naar toe die bijvoorbeeld aan het genezen zijn van een medische ingreep of mensen die revalideren na een beroerte. De massage zorgt ervoor dat er extra veel bloedcellen en zuurstof naar de wond gestuurd worden om zo de wond sneller te genezen. Voor mensen met een chronische pijn ziekte, wordt de pijn verlicht na de massage en zul je een paar uur minder pijn voelen. 

Iedere massage word op basis van de minuten gerekend. De goedkoopste massage duurt 45 minuten en kost 45 euro.