Chobmak
Image default
Gezondheid

Waarom u cryolipolyse zou moeten overwegen

Cryolipolyse, ook wel bekend als CoolSculpting, wordt een populaire behandeling voor patiënten die willen afslanken tot hun ideale gewicht. Door hardnekkige lichaamsvet cellen te verwijderen, kunt u uw lichaam in de gewenste vorm brengen en de gewenste look bereiken. Als u uw opties overweegt tussen CoolSculpting- of cryolipolyse behandeling en andere invasieve procedures voor vetreductie, moet u alle unieke voordelen kennen die CoolSculpting kan bieden. Dus wat zijn enkele van de redenen om CoolSculpting te krijgen? Als we het moeten beperken, zijn er drie redenen, zoals: het is niet-invasief, effectief in het richten op vetcellen en kan de beoogde vetcellen in uw lichaam permanent elimineren. Als u meer wilt weten over elk van deze voordelen, lees dan verder om te ontdekken wat een CoolSculpting-behandeling voor u kan betekenen.

Waarom u de CoolSculpting-behandeling zou moeten krijgen

De CoolSculpting behandeling is om verschillende redenen gewild. Zoals hierboven vermeld, wordt CoolSculpting ten zeerste aanbevolen omdat het een niet-invasieve behandeling is, het effectief is in het aanpakken van hardnekkige vetcellen en blijvende resultaten kan geven, vooral als u het nazorgprotocol volgt. Om de gewenste resultaten te krijgen, kunt u het beste contact opnemen met uw provider.

Een niet-invasieve behandeling

CoolSculpting werkt met behulp van een cryolipolyse-apparaat om vetophopingen net onder de huid te bevriezen. Dit is niet schadelijk voor uw interne organen en gaat net diep genoeg om de vetcellen in het behandelgebied effectief te doden. Deze vetcellen worden vervolgens door je lichaam gemetaboliseerd en als afvalstof uitgefilterd. Injecties en anesthesie zijn niet nodig voor de behandeling en dit kan een aantal voordelen hebben in vergelijking met meer invasieve procedures voor vetreductie. Ten eerste is er geen risico op littekens na uw behandeling, dus er is geen indicatie dat u esthetische behandelingen heeft ondergaan op het behandelde gebied. Er is ook een lager risico op bloedingen en huidinfecties, omdat het proces niet invasief wordt. Omdat bij CoolSculpting geen anesthesie wordt gebruikt, kunt u na uw behandeling gemakkelijk zelf naar huis rijden of uw normale activiteiten hervatten.

Het is een effectieve manier om hardnekkige vetcellen aan te pakken

CoolSculpting werkt door uw vetcellen in het behandelde gebied te bevriezen. De behandelde vetcellen sterven af ​​en worden in de loop van enkele maanden door uw lichaam gemetaboliseerd en opgelost. De natuurlijke processen van uw lichaam filteren en scheiden vervolgens uit wat er van uw dode cellen overblijft. Gedurende deze tijd kunt u veranderingen in het behandelde gebied opmerken terwijl de vetcellen oplossen.