Chobmak
Image default
Eten en drinken

Gebak door de brievenbus?

Brievenbusbanket.nl

Gebak per post?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk gebak ontworpen dat in brievenbus doosjes past. Deze brievenbustaart kunnen we dus laten bezorgen in de brievenbus waardoor de ontvanger hiervoor nooit thuis hoeft te blijven. Ook kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen speciaal voor de ontvanger.

Verschillende soorten en maten

We hebben zorvuldig vier soorten brievenbustaart ontwikkeld dat door de brievenbus past, namelijk;

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

Deze soorten kunt u in drie verschillende maten doosjes bestellen, A6-formaat waar één stuk ambachtelijk gebak in past, A5-formaat waar twee stuks ambachtelijk gebak in passen of ons grootste formaat een A4-formaat doosje waarin vier stuks ambachtelijk gebak passen.

U kunt er ook voor kiezen om soorten gebak te combineren in een Combinatie Box voor als u niet kunt kiezen tussen de soorten gebak.

Thuiswerken

In deze tijden werkt een groot deel van Nederland thuis door de omstandigheden, hierdoor heeft uw personeel of collega’s een stuk minder sociaal contact dat ze normaal wel op de werkvloer hebben. Dit kan voor sommigen een lastige tijd zijn.

Wij van brievenbusbanket.nl zijn er van overtuigd dat het versturen van een brievenbustaart met leuke boodschap erbij uw personeel of collega’s een hart onder de riem steekt en het moraal weer omhoog laat gaan.

Meerdere bedrijven en instellingen gingen u al voor en we kregen hier erg goede feedback uit terug.

Zakelijk

Ook relatiegeschenken besteld u gemakkelijk bij brievenbusbanket.nl of maak gebruik van de op maat gemaakte verjaardagservice, meer informatie kunt u vinden op de site van brievenbusbanket.nl

https://www.brievenbusbanket.nl/