Chobmak
Image default
Gezondheid

Verlicht chronische pijnklachten dankzij de chiropractor in Bennekom

Heeft u vaak last van chronische pijnklachten, bijvoorbeeld in uw rug, schouders of heupen? Dan kan de chiropractor in Bennekom u wellicht helpen om de pijn te verlichten. Samen met u kijkt de chiropractor naar de oorzaken van de pijn en samen wordt er naar een oplossing gewerkt. Hoe de behandeling in zijn werk gaat, leest u in deze blog!

Wat de chiropractor in Bennekom voor u kan betekenen

De chiropractor in Bennekom reset en optimaliseert het zenuwstelsel door de oppervlakkige en dieper gelegen spierfuncties te herstellen. Deze spierfuncties zijn namelijk verantwoordelijk voor de prikkels die naar de hersenen worden gestuurd en beheersen daarnaast allerlei lichaamsfuncties. Als deze spierfuncties niet meer naar behoren werken, dan kunt u last krijgen van pijn. Misschien heeft u weleens gehoord dat een chiropractor dan gaat “kraken”. Dit klinkt heftiger dan het eigenlijk is, want wat de chiropractor eigenlijk doet, is de spieren ontkrampen door deze een snelle stretch te geven. Hierdoor ontspannen de oppervlakkige en dieperliggende spieren zich weer, waardoor u verlichting van de pijn zult voelen.

Zo gaat de behandeling in zijn werk

De chiropractor in Bennekom zal u bij het eerste consult een aantal vragen stellen over uw klachten en een lichamelijk onderzoek uitvoeren. Aan de hand van deze informatie ontstaat er een duidelijk beeld en kan er een persoonlijk behandelplan worden opgezet. Vaak zijn een aantal behandelingen nodig en daarnaast kan de chiropractor u ook tips geven die u thuis kunt opvolgen. En kan de chiropractor geen aanknopingspunten vinden voor uw klachten? Dan vertelt hij of zij u dat altijd eerlijk en wordt u doorverwezen worden naar de juiste hulpverlener die u wellicht wel verder kan helpen!