Chobmak
Image default
Mode en Kleding

Van welk materiaal zijn de meeste tassen gemaakt?

Van welk materiaal zijn de meeste tassen gemaakt?

 

De wereld van de tassen, het is een wereld waar je alles in kan verwachten. Zo kom je ook meerdere soorten tassen tegen die van de meest gekke materialen gemaakt zijn. Soms vraag je je af waar de ontwerper de v=creativiteit vandaan heeft gehaald als het gaat om het bedenken van het ontwerp en de materialen waar de tas dan mee gemaakt wordt. Soms wordt er een stof gebruikt die helemaal niet voor de hand zou liggen. Lees alles over de verschillende materialen waar tassen van gemaakt zijn in deze blog. 

Welke stof wordt het meest gebruikt bij het maken van tassen?

Leer is een van de meest gebruikte stoffen als het gaat om tassen. Leer is een waterdichte stof die ook nog eens slijtvast is. Helemaal als je de leren tas goed verzorgd met de daarvoor bestemde producten kan je er lang van genieten. 

Ieder soort tas zou van leer gemaakt kunnen worden. Er is zelfs een luiertas leer te vinden, Als je het dan hebt over stoffen die helemaal niet voor de hand liggen dan is het wel leer voor een tas voor je baby. Als je aan een luiertas denkt, dan denk je al snel aan een leuke stoffen tas met leuke zachte baby kleuren of een leuke print. Maar zeker niet aan een stugge leren tas.

 

Wat is de meest stevige stof voor een tas? 

Katoen, canvas of linnen zijn de meest stevige stoffen die je zou kunnen gebruiken voor het maken van een nieuwe tas. Deze stoffen zijn uitermate geschikt voor het maken van een shopper met laptopvak

 

Deze stoffen zijn heel erg stevig en sterk van structuur en kunnen wel tegen een stootje. Het laptopvak is een gewatteerd vak, hierdoor loopt je laptop geen kans op schade wanneer je ergens tegen aan stoot met de laptop in je tas.

 

Van welk materiaal worden anti-diefstal; rugzakken gemaakt?

Een anti diefstal rugzak wordt over het algemeen van polyester of nylon gemaakt. Maar tegenwoordig zie je ze ook steeds meer gemaakt worden van leer. Helemaal als je veel reist is een anti diefstal rugzak onmisbaar., De tas beschermt je spullen tegen de steeds slimmer en gewiekste dieven. 

 

Door het dragen van je anti diefstal rugzak geef je zakkenrollers en andere dieven geen kans om makkelijk bij je waardevolle spullen te kunnen komen. Tijdens je dagje uit of je weekendje weg neemt de antidiefstal tas die angst en zorgen over de mogelijke diefstal van je persoonlijke spullen weg.