Chobmak
Image default
Mode en Kleding

Pas je bh niet alleen maar probeer hem ook uit

Pas je bh niet alleen maar probeer hem ook uit

 

Veel mensen die gaan passen, zijn geneigd om na het passen zich direct weer van de kleding, schoenen of bh te ontdoen. Vooral bij een bh zien we, dat er vaak voor wordt gekozen om in het pashokje te blijven staan om vervolgens de keuze te maken of het wel of niet helemaal naar wens is. Ontzettend stom eigenlijk! Vooral wanneer het gaat om een sport bh, dan is het wel zo fijn dat je deze ook even kunt testen. Je koopt immers toch ook geen auto zonder het maken van een proefrit? Om je een eindje in de goede richting te helpen, hebben we een aantal stappen voor je, die jou kunnen helpen met het vinden van je uiteindelijke geschikte bh.

 

Ga naar een fysieke winkel

 

Zoals we hierboven al hebben aangegeven, is het verstandig naar een fysieke winkel te gaan. Zo kun je namelijk niet alleen zien en voelen wat je koopt, maar kun je het ook passen. Vooral bij verschillende speciale bhś zoals een prothese bh of sport bh is het wel zo prettig dat je ook direct kunt voelen het het voelt als je deze draagt. Bij een sport bh is het dus ook helemaal niet gek om wanneer je deze aan hebt, even een rondje door de zaak te lopen. Dat doe je immers met een paar nieuwe schoenen toch ook? Uiteraard is het helemaal aan jezelf om te bepalen of je dit wel of niet wilt doen, maar het is wel degelijk aan te raden.

 

Rondje rennen

 

Je hoeft je absoluut niet te schamen op het moment dat jij vraagt of je even een rondje mag gaan rennen in je nieuwe sport bh. Sterker nog, de kans dat een winkelmedewerker die verstand van zaken heeft dit uit zichzelf aan je vraagt is vrij groot. Een sport bh is er immers voor bedoelt om de schokken die je tijdens het lopen door je lichaam krijgt op te vangen. Dat kun je dus alleen testen door ook daadwerkelijk een eindje te gaan lopen. Vaak is een sportzaak groot genoeg, zodat je prima even een paar meter kunt lopen. 

 

Wellicht is het verstandig, dat wanneer je van plan bent naar een sportzaak toe te gaan voor zowel schoenen als een sport bh, je alvast een zwarte sportlegging draagt. Bij de meeste sportzaken is namelijk een loopband aanwezig, waarmee ze exact kunnen zien welk type schoen het meest geschikt is voor jouw voet. Wanneer je dan een spijkerbroek draagt, is dit niet heel comfortabel.