Chobmak
Image default
Zakelijk

Meer weten over de dymo 11356 etiketten?

De Dymo 11356 etiketten zijn een uitstekende keuze voor het labelen van vrijwel elk product. Deze flexibele labels hebben een professionele afwerking en bieden een schitterende weergave voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het etiketteren van kleding, verpakkingen, kantoorartikelen, schoonmaakmiddelen of andere producten, met de Dymo 11356 etiketten kun je zorgen voor een perfecte presentatie.

De Dymo 11356 etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variƫrend van kleine labels tot etiketten met een breedte van 6 cm. Met deze labels kun je eenvoudig producten taggen of labels maken die gemakkelijk kunnen worden gescand, gelezen of verwijderd. Het is ook mogelijk om etiketten te maken met meerdere regels, waardoor je een duidelijkere, professionele presentatie krijgt.

Stevige verzend labels

De Dymo 11356 etiketten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen water, stof en vuil. Ze zijn ook bestand tegen extreme temperatuurveranderingen en kunnen gebruikt worden in zowel koude als warme omgevingen. De labels zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een transparante versie, waardoor je de inhoud van de verpakking kunt bekijken zonder het etiket te verwijderen.

De Dymo 11356 etiketten zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Je kunt ze eenvoudig met je computer afdrukken met behulp van de gratis Dymo Label Software of de Dymo Connect app. Met deze software kun je etiketten maken met verschillende lettertypen, kleuren en afbeeldingen, waardoor je etiketten kunt maken die helemaal op je eigen stijl zijn afgestemd.

De Dymo 11356 etiketten zijn een uitstekende keuze voor het labelen van je producten. Met deze etiketten kun je je producten professioneel etiketteren en een perfecte presentatie geven!