Chobmak
Image default
Entertainment

Bespaar stress door een kinderfeest op locatie te organiseren

Een verjaardag kan veel stress opleveren, helemaal als het om een kinderverjaardag gaat. Soms wel tientallen kinderen over de vloer, allemaal met hun eigen wensen, dieet, goed of slecht humeur die allemaal vermaakt willen worden (en een niet al te grote spanningsboog hebben)! Gelukkig zijn er, ook in Twente, steeds meer bedrijven die kinderfeestjes op locatie kunnen organiseren. Zij nemen de zorgen voor je weg en bezorgen de kinderen (en de ouders) een leuke middag. Het maakt niet uit of je kinderfeestje Haaksbergen, Enschede of Weerselo als locatie heeft, er is altijd wel een leuke activiteit te vinden.

Escaperooms speciaal voor kinderen: leuk en leerzaam

Een voorbeeld van een activiteit voor een kinderfeestje is het bezoeken van een escaperoom. Nu zijn veel escaperooms gemaakt voor volwassenen, en daardoor eigenlijk niet geschikt voor kinderen: de thema’s spreken hen niet aan en de opdrachten zijn te moeilijk. Gelukkig zijn er steeds meer escaperooms die wel voor kinderen geschikt zijn! De kinderen lekker een tijdje laten puzzelen in de room is niet alleen educatief, het helpt ook bij de ontwikkeling van het oplossingsgericht denken en het samenwerken van kinderen. Escaperooms die geschikt zijn voor kinderen zijn online gemakkelijk te vinden.

Een zorgeloze middag met een kop koffie

Ook kun je online zoeken op websites zoals bijvoorbeeld de website van kidsproof. Hierop staan verschillende leuke activiteiten voor kinderfeestjes: bezoek bijvoorbeeld als kinderfeest een museum met speciale gids, ga naar een springkussenparadijs of ga toch maar weer met z’n allen naar het zwembad. Zij bieden vaak, net zoals escaperooms, speciale arrangementen aan. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit. Vrij letterlijk: jij zit (met een kop koffie) terwijl de kinderen lekker aan het puzzelen of aan het ravotten zijn. En de rommel? Die ruimen de medewerkers van de locatie graag voor je op. Zo heb jij een zorgeloze middag.

https://escaperoomhoftelangelo.nl