Chobmak
Winkelen

Om deze redenen kiest u voor deze waterbeddenspecialist

Een waterbed heeft talloze voordelen in vergelijking met een stoffen matras. Een waterbed zorgt voor een betere slaaphouding, doordat het watermatras zich naar uw lichaam vormt. Het is daarnaast een stuk hygiënischer, omdat u geen last heeft van het intrekken van zweet, bacteriën en huisstofmijt. Dit alles betekend voor u een betere nachtrust. HDW Shop verkoopt en produceert zelf hoogwaardige watermatrassen en weet dus alles over de voordelen van deze bedden. Ontdek zelf de pluspunten en kies om te slapen op een waterbed. Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn!

De waterbeddenspecialist met advies op maat

HDW Shop heeft al 35 jaar ervaring met het maken en onderhouden van waterbedden. Hierdoor kunnen ze u erg goed adviseren over de beste opties voor u en uw slaapvoorkeuren. Kom langs in de showroom in Druten om verschillende matrassen uit te proberen of om het brede aanbod aan waterbedsystemen te bekijken. Neem een kijkje op de webshop voor alles rondom waterbedden, zoals accessoires, beddengoed en onderhoudsartikelen. Wanneer u vóór 12.00 uur bestelt, heeft u het de volgende werkdag al in huis. Daarnaast worden alle bestellingen boven de € 20 gratis verzonden. Alle watermatrassen worden gemaakt op bestelling en hier geldt een levertijd van 3-6 dagen voor. De vakmensen van HDW Shop komen dan uw bestelling leveren, plaatsen en monteren. Wilt u liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook, met de bijgeleverde simpele beschrijving.

Het beste onderhoudsadvies van dé waterbeddenspecialist

Wanneer u een waterbed aanschaft wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk plezierig gebruik van maken. Om zo lang mogelijk te genieten van uw fijne waterbed geeft HDW Shop u graag advies over het onderhoud van uw nieuwe matras. Daarnaast verkopen ze alle benodigdheden om uw waterbed te onderhouden of te repareren. Alles om het scheuren tegen te gaan of om de hygiëne van uw matras optimaal te houden. Zo heeft u langdurig plezier van een fijn waterbed.