Chobmak
Image default
Aanbiedingen

Meininger Interieur geeft uw binnenhuis een unieke en frisse uitstraling!

Meininger Interieur kan u helpen bij het inrichten van uw huis op een originele en moderne manier. Het huis laat namelijk zien in welke levensfase u ziet en wij proberen dan ook uw persoonlijkheid in het interieur te verwerken. Dit is tevens de visie die Meininger Interieur voor ogen heeft. Wanneer u uw wensen en ideeën doorgeeft, zullen onze experts ermee aan de gang gaan om dit uit te bouwen tot een interieurplan. Wij van Meininger Interieur geven u graag nieuwe inzichten en ideeën om uw interieur anders in te richten. 

De methode van Meininger Interieur tot een goed resultaat

Ten eerste zullen wij u vragen om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek dat zowel op kantoor als bij uw thuis kan plaatsvinden. Wanneer u hierna wel geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Meininger Interieur, zal er een interieurvoorstel worden gedaan. In dit interieurvoorstel wordt een basisplattegrond, presentatie, programma van eisen & visie en indelingsvariant gemaakt. Dit interieurvoorstel bedraagt slechts 350 euro. Wanneer u akkoord gaat met dit interieurplan, kan het worden uitgevoerd, waaronder een meubel- en materiaalplan, presentatie en interieurplan in zowel 2D als 3D tekeningen. Het interieurplan kost 475 euro. Als u nog een kleuren- of verlichtingsplan wilt toevoegen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kost maar 150 extra per plan per vertrek. U kunt er ook nog voor kiezen om persoonlijk advies op maat te krijgen van een specialist die zijn/haar mening geeft over raamdecoratie, kleurgebruik, meubels en de indeling van de ruimte. Dit persoonlijke advies op maat bedraagt slecht 125 euro. Een interieurplan van Meininger Interieur voor meerdere vertrekken is natuurlijk ook een van onze diensten, neem hiervoor even contact met ons op via www.meiningerinterieur.nl. 

Uw tevredenheid is ons visitekaartje

Op onze website www.meiningerinterieur.nl kunt u reeds gerealiseerde projecten bekijken en referenties. Wij zijn erg trots op de tevreden reacties die wij van klanten ontvangen. We zien immers uw tevredenheid als ons visitekaartje. Mocht u nog vragen hebben of interesse in Meininger Interieur, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de gegevens op www.meiningerinterieur.nl.

https://meiningerinterieur.nl/