Chobmak
Image default
Zorg

De Chinese massage brengt je weer helemaal in balans

Met de Chinese massage in Breda wordt je gehele lichaam weer in een staat van ontspanning gebracht en dat zal je ook merken wanneer je de behandeltafel verlaat. Deze vorm van massage is een heel bekende vorm in de Chinese geneeskunde. Het gaat hier helemaal om het in balans brengen van het lichaam en de geest. Door middel van het zorgen dat deze twee zaken en krachten met elkaar in balans komen te staan kan het lichaam weer helemaal gezond zijn. Dat is waar de Chinese massage veel waarde aan hecht en op is gebaseerd. Je moet het evenwicht in zien te vinden voor het vonden van het geluk en de gezondheid van het lichaam. Maar hoe je dat precies doet is nooit helemaal duidelijk. De Chinese massage heeft hier wel een oplossing voor. De Chinese massage is hier helemaal op gericht en dat zal je ook voelen aan het einde van de behandeling. 

Energiestromen opwekken

Er wordt tijdens de Chinese massage gericht op een aantal drukpunten in het lichaam.            Het gaat op basis van de energiestromen in het lichaam. Deze stromen staan allemaal met elkaar in verbinding en hebben een positief effect op de balans in het lichaam. Maar wanneer deze zijn verstoord zal je last kunnen krijgen van een aantal zaken in het lichaam. Denk niet alleen maar aan fysieke klachten, maar ook mentale klachten kunnen hier een gevolg van zijn. Door middel van de Chinese massage kan je dit of voorkomen of je kunt hert probleem dat hierdoor is ontstaan verhelpen. 

De disbalans opheffen

De bloedsomloop in het lichaam wordt hierdoor verbeterd. Dit zit misschien wel geblokkeerd door een disbalans van de twee krachten die je moet hebben. Door middel van het aanvoelen van de pijnen en de blokkades kan er met de Chinese massage een hele hop worden behaald.