Chobmak
Image default
Zorg

De voordelen van de ECD software van CRS

Bent u op zoek naar elektronisch cliëntendossier software (ECD software) voor de GGZ? Dan is de software van CRS wellicht de oplossing voor u.

Wat zijn de voordelen van de ECD software van CRS? 

De elektronisch cliëntendossier software van CRS biedt verschillende voordelen. Ten eerste is de software speciaal ontwikkeld voor de GGZ en is het gebruikersvriendelijk. Het bevat alle functionaliteiten die nodig zijn binnen de GGZ, zoals een agenda, gespreksverslagen en memo’s. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke modules u wilt gebruiken, zodat u alleen de functionaliteiten heeft die bij uw organisatie passen. Een ander voordeel is dat de software voldoet aan alle veiligheidseisen en dat u kunt rekenen op uitstekende support, hosting, updates en back-ups, zonder extra kosten.

Welke koppelingen biedt CRS met betrekking tot ROM GGZ en andere e-health systemen?

Het CRS biedt verschillende koppelingen met betrekking tot ROM GGZ en andere e-health systemen. Zo biedt het CRS een integratie van het routine outcome monitoring systeem, waardoor behandelaars vanuit het elektronisch patiëntendossier e-health of ROM testen kunnen starten en de resultaten van de client test kunnen ontvangen. Het CRS biedt koppelingen met de meeste e-health systemen voor ROM metingen binnen de GGZ, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van Koppeltaal om informatiestromen tussen het EPD en ROM/e-health systemen te integreren. Er zijn onder andere koppelingen of diepgaande integraties gerealiseerd met Embloom, BergOp, MindDistrict en VitalHealth.

Wat zijn de certificeringen en erkenningen van Incura in termen van veiligheid?

Op het gebied van veiligheid heeft Incura verschillende certificeringen en erkenningen. Zo is Incura in het bezit van de DigiTrust-ISO27001 en DigiTrust-NEN7510 certificering, wat betekent dat zij voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging en privacybescherming. Daarnaast is Incura ook Kiwa erkend, wat aangeeft dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van gegevensverwerking en privacy. Deze certificeringen en erkenningen waarborgen de veiligheid van de Incura software en de gegevens van gebruikers.

https://crs-software.nl/