Chobmak
Image default
Management

BA human resource management

Studeer met ons

leren over werving en selectie, opleiding en ontwikkeling, beloningen, diversiteit en conflicthantering op het werk

studeer in een geaccrediteerd centrum voor het onderwijs van Human Resource Management

word lid van onze HRM Society en deel kennis en praktijk, bewustwording van carrières en bouw relaties op met alumni en werkgevers

 

Waarom deze opleiding?

Wij bieden een van de beste opleidingen in Human Resource Management (HRM) in zowel Schotland als het Verenigd Koninkrijk

 

HRM gaat over de relatie tussen werkgevers en werknemers en de manieren waarop mensen worden beheerd op de werkplek.  

 

Dit omvat gebieden zoals werving en selectie, opleiding en ontwikkeling en het beheer van conflicten op het werk. Deze vormen een belangrijk onderdeel van het managementproces in alle organisaties.

 

Stel uw eigen cursus samen

Het moderne bedrijfsleven is te complex om door één vak te worden bestreken: moderne managers moeten een brede kijk hebben.

 

Je volgt een breed opgezet jaar 1-curriculum waarin je kennismaakt met een breed scala aan bedrijfsdisciplines, naast de kernmodules van de Business School voor bedrijfskennis en -vaardigheden (het Management Development Programme), en ondersteuning bij academische vaardigheden.

 

Dit biedt je de kans om nieuwe onderwerpen uit te proberen, waarvan je sommige op school of college nog niet hebt meegemaakt. Aan het begin van jaar 2 kies je twee vakken die je in jaar 2 en 3 wilt blijven volgen, plus verdere MDP-modules in jaar 2 en 3.

 

Wat ga je studeren

Jaar 1

De inleiding tot Human Resource Management, met de nadruk op hoe mensen worden georganiseerd en beheerd op de werkplek en het onderzoeken van de relatie tussen de werkgever en werknemer in de organisatie en productie van goederen en diensten.

 

Jaar 2 & 3

In de kernlessen komen meer diepgaande HRM-theorieën en -technieken aan bod. Jaar 2 richt zich op werkplekgedrag vanuit het oogpunt van organisatiepsychologie. Jaar 3 richt zich op meer sociologische theorieën. Tot de mogelijkheden behoren lessen over personeelsontwikkeling en gelijkheid en diversiteit.

 

Jaar 4

In het laatste jaar schrijven alle Honours-studenten een scriptie, die normaal gesproken het opzetten en uitvoeren van primair onderzoek naar een onderwerp dat de student interesseert, omvat. 

 

De studenten krijgen een academische promotor toegewezen die hen gedurende het jaar bij hun proefschrift zal ondersteunen. Single Honours-studenten doen dit werk in twee semesters, naast hun lessen HRM. Joint Honours-studenten kunnen kiezen in welk van de twee vakgebieden zij hun dissertatie willen situeren. Ter voorbereiding op hun dissertatie zullen studenten een intensieve cursus onderzoeksmethoden volgen.

 

Voortgangsvereisten

Let op: er gelden concurrerende progressie-eisen voor toelating tot het Honours-jaar – momenteel is dit een gemiddelde van 55% in de vakmodules van jaar 2 en 3.

 

Studeren in het buitenland

In jaar 3 heb je de mogelijkheid om één of twee semesters in Europa, Noord-Amerika en elders te studeren.

 

Studentenwedstrijden

De Peter Bain Prize wordt elk jaar uitgereikt aan de student met het hoogste cijfer voor zijn scriptie.

 

De HRM Society

De HRM Society wordt geleid door onze studenten voor onze studenten. Het doel is om alle jaargroepen samen te brengen in één netwerk waar ze kennis en praktijkervaring kunnen delen, zich bewust kunnen worden van carrières en relaties kunnen opbouwen met alumni en werkgevers.

 

 Als HR-professionals moeten de beslissingen die we nemen goed geïnformeerd zijn en elk risico voor het bedrijf onderkennen. De vaardigheden die ik aan de Strathclyde University heb opgedaan, hebben me geholpen om me een weg te banen door vele complexe situaties. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/