Chobmak
Image default
Vervoer en transport

Gemakkelijk en voordelig grofvuil of witgoed vervoeren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare oplossing voor het vervoeren van grofvuil of witgoed? Dan is het huren van een aanhanger de ideale keuze. In dit artikel ontdekt u waarom het huren van een aanhanger een slimme en voordelige optie is voor het vervoeren van grofvuil of witgoed.

Huur een aanhanger bij JobCar

Als u een aanhanger wilt huren in Breda, dan bent u bij JobCar in Etten-Leur aan het juiste adres. Bij JobCar kunt u rekenen op een schone, veilige aanhangwagen, scherpe prijzen en uitstekende service. Het is niet nodig om een borg te betalen. Via de website kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren door een datum en tijd in te vullen. 

Bij JobCar heeft u de keuze uit verschillende soorten aanhangers, zoals open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances, kiepaanhangers en bagagewagens. Het assortiment is zeer ruim en biedt voor iedere klus een geschikte aanhanger. Elke aanhanger kan online gereserveerd worden. De tarieven voor verhuur aanhanger zijn zeer aantrekkelijk en JobCar is vaak tot 50% goedkoper dan de concurrenten in de regio Breda en Etten-Leur.

Naast het huren van een aanhanger kunt u bij JobCar ook terecht voor handige benodigdheden, zoals een kruiwagen, steekwagen, oprijplaten, verhuisdekens en spanbanden. Deze accessoires zijn tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

JobCar is gevestigd in Etten-Leur, op slechts 10 minuten rijden vanaf Breda. Het ophalen en terugbrengen van de aanhangers is mogelijk op verschillende dagen en tijden. Bij aankomst staat de gereserveerde aanhanger klaar en wordt deze voor u aan uw auto gekoppeld. Er wordt een lampencheck gedaan en binnen 5 minuten kunt u weer op pad.

Het huren van een aanhanger bij JobCar is mogelijk voor een dag, een week of zelfs langer. Het is ook mogelijk om de gehuurde aanhanger mee te nemen naar het buitenland. De tarieven voor verhuur aanhanger zijn duidelijk vermeld op de website en bij het huren van een aanhangwagen voor meerdere dagen krijgt u een gratis disselslot te leen.

Bij JobCar staat veiligheid voorop. De aanhangers worden goed onderhouden en bieden een stabiele wegligging en groot rijcomfort. Het is belangrijk om zelf ook enkele basisregels in acht te nemen, zoals niet harder rijden dan 90 km per uur en zorgen dat de lading niet kan schuiven. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met JobCar, zij helpen u graag verder.

Wat zijn de maximale trekgewichten van de verschillende open aanhangers?

De maximale trekgewichten van de verschillende open aanhangers zijn als volgt:

 • Geremde open aanhanger huren, enkel as:

  • Laadvermogen: 400 kg
  • Toegestane maximale massa: 750 kg
 • Ongeremde open aanhanger huren, tandemasser:

  • Laadvermogen: 700 kg
  • Toegestane maximale massa: 1100 kg
 • Elektrische aanhanger huren, dubbel as:

  • Laadvermogen: 1385 kg
  • Toegestane maximale massa: 2000 kg
  • De aanhanger heeft een elektrisch aangedreven kiepfunctie.

Voor het rijden met een aanhanger huren met een totaal gewicht van meer dan 3500 kilo is een BE-rijbewijs vereist. Met een B-rijbewijs mag het totaal gewicht niet meer dan 3500 kilo zijn. Het totaal gewicht is de toegestane maximale massa van de auto (vermeld op het kentekenbewijs onder F.2) plus de toegestane maximale massa van de aanhanger (vermeld op de website van JobCar bij de desbetreffende aanhanger). Het is belangrijk om deze regels omtrent het rijden met een aanhanger goed in acht te nemen.

Grofvuil of witgoed vervoeren? Huur een aanhanger

Wil u grofvuil of witgoed vervoeren? Dan is het huren van een aanhanger de ideale oplossing. Met een aanhanger kun u gemakkelijk grote en zware items zoals meubels, elektronica of apparaten verplaatsen. Of het nu gaat om het opruimen van u huis, het verhuizen naar een nieuwe woning of het afvoeren van oud witgoed, een aanhanger biedt de nodige ruimte en flexibiliteit.

Het huren van een aanhanger is vaak een stuk voordeliger dan het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Bovendien heb u volledige controle over het vervoer en kun u zelf bepalen wanneer en waar u de aanhanger nodig hebt.

Kortom, huur een aanhanger en maak het vervoeren van grofvuil of witgoed een stuk makkelijker en goedkoper!

https://www.jobcar.nl/