Chobmak
Image default
Muziek

Een Bösendorfer piano kopen of laten onderhouden

Als ware liefhebber van piano’s herkent u het unieke geluid van een Bösendorfer als geen ander. U moet uw piano of vleugel met zorg behandelen om te blijven genieten van de zoete en volle klanken van een Bösendorfer. Toch is een klein onderhoud soms noodzakelijk om deze klanken te behouden. De deskundige medewerkers van Evert Snel weten dit als geen ander. Zij nemen dan ook met liefde uw Bösendorfer onder handen voor het onderhoud. Maar ook wanneer u een vleugel of een piano van dit merk wilt kopen, bent u hier op de juiste plek! Het is bij deze specialist mogelijk om te kiezen voor een nieuwe of tweedehands piano of vleugel.

Laat uw piano restaureren door een expert

Heeft u een piano staan die u wilt restaureren maar weet u zelf niet waar te beginnen? Laat dit dan over aan de experts van Evert Snel. Zij staan klaar om weer nieuw leven te blazen in uw piano door middel van een vakkundige restauratie. Bij deze specialist zijn ze een voorloper op het gebied van pianotechniek. Hierdoor wordt het restaureren van uw piano op een grondige en efficiënte manier gedaan. Bovendien wordt na de restauratie- en reparatiewerkzaamheden ook het stemmen van de piano voor u gedaan. Zo bent u zeker dat u hierna een speelklare piano in huis heeft. Ook krijgt u op de restauratiewerkzaamheden tot wel vijf jaar garantie. Koopt u een tweedehands piano bij dit bedrijf? Dan zorgen zij er zelfs voor dat het eerste nodige restauratiewerk uitgevoerd is.

Maak een afspraak met de specialisten van dit bedrijf

Wanneer u uw piano wilt laten restaureren, maakt u een afspraak met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u tijdens deze afspraak graag meer over de mogelijkheden van de restauratie van uw piano. De pianorestaurateur van dit bedrijf komt graag bij u langs op locatie, maar het is ook mogelijk om langs te komen in de showroom in Werkhoven. Ook wanneer u vragen heeft over het kopen van een Bösendorfer piano, staan de specialisten van dit bedrijf u (telefonisch) te woord voor passend en persoonlijk advies.