Chobmak
Image default
Electronica en Computers

Beveilig met een dummy beveiligingscamera

We weten allemaal hoe erg de criminaliteit is geworden en dat deze in vrijwel elk gebied van het land blijft verergeren. Of het nu gaat om inbraken of vandalisme, de criminaliteit is niet meer onder controle. En bijna elke huiseigenaar en bedrijfseigenaar is op zoek naar een manier om hun eigendommen, hun gezinnen en hun werknemers op een bepaalde manier te beschermen. Maar financieel zijn het moeilijke tijden. Dus vragen mensen om een effectieve manier om misdaad te voorkomen die geen fortuin kost, betrouwbaar is en niet hoeft te worden geïnstalleerd door een of andere erkende (dure) installateur.

Veel mensen wenden zich tot dummy beveiligingscamera’s om dit niveau van beveiliging te bereiken. Sommige mensen zijn het installeren van systemen die zijn samengesteld uit alleen deze nep bewakingscamera’s, terwijl sommige zijn het installeren van hybride systemen die gebruik maken van zowel echte outdoor beveiligingscamera’s en nep-camera’s, ook. Beide manieren zijn effectief, betaalbaar en relatief eenvoudig.

Een nep bewakingscamera is een camera behuizing, gemaakt door dezelfde mensen die de echte bewakingscamera’s maken, die niet de camera technologie binnen heeft. Omdat het niet de dure technologie heeft, is het veel minder duur. Omdat het geen echte, werkende camera is, hoeft hij ook niet te worden aangesloten op een DVR of bewakingsstation. Dus, niet alleen kost het minder aan materialen zoals bekabeling, enz, het is ook veel gemakkelijker te installeren. Ook kan de dure DVR worden geëlimineerd. Ze worden geleverd met een valse kabel aan de achterkant, zodat een eventuele inbreker niet kan zien dat het geen echte is. Ook bieden sommige zelfs knipperende LED-lampjes, die werken op batterijen, om verder te verbeteren van de uitstraling van een echte, goed functionerende buitencamera. Zo, als u wilt dat uw systeem om uit slechts deze valse toezichtcamera’s wordt samengesteld, kunt u het in een uur of zo installeren, het kost misschien $100-200 en onmiddellijk beginnen faking uit de misdadigers.

Echter, als je zou willen om een aantal echte outdoor beveiligingscamera’s te integreren, evenals een aantal nep bewakingscamera’s, het is net zo makkelijk. U kunt outdoor beveiligingssystemen die compleet zijn, tot aan de bekabeling en bouten, die over het algemeen komen met 4, 8 of 16 echte camera’s, samen met een DVR. Veel huiseigenaren en bedrijfseigenaren kopen een systeem met bijvoorbeeld 4 camera’s en vullen dat aan met bijvoorbeeld nog eens 4 nep-beveiligingscamera’s. Op deze manier kunnen ze het dubbele gebied “bestrijken” zonder het dubbele uit te geven. Bovendien hoeven er maar 4 camera’s op het centrale station te worden aangesloten, zodat er veel minder tijd en materiaal nodig is dan voor een systeem met 8 camera’s. Nogmaals, de inbreker zal niet weten welke beveiligingscamera’s vals zijn en welke echt.

Ik bedoel, denk er eens over na, als u een inbreker was die een plaats in de gaten hield, zou u waarschijnlijk vol adrenaline zitten en niet al te helder denken. Dus, zodra je camera’s ziet, denk je wel twee keer na voordat je inbreekt of schade aanricht aan het pand. Dummy beveiligingscamera’s kan gewoon het antwoord op uw behoeften.

 

https://www.securitythuis.nl/