Voor het mooiste design interieur ga je langs bij deze winkel

Heb jij een huis of appartement gekocht in regio Breda en wil je graag een prachtige aankleding realiseren? Of ben je op zoek naar design meubels die je bij een authentieke winkel vindt, zodat je echt een paar unieke meubelstukken in huis hebt? Wat de reden ook is om op zoek te gaan naar design […]

Heb jij een huis of appartement gekocht in regio Breda en wil je graag een prachtige aankleding realiseren? Of ben je op zoek naar design meubels die je bij een authentieke winkel vindt, zodat je echt een paar unieke meubelstukken in huis hebt? Wat de reden ook is om op zoek te gaan naar design meubels in de omgeving van Breda, bij de winkel van Home Heroes in Zevenbergen vind je alles wat je nodig hebt voor de aankleding van je woning. Bovendien helpen deze interieurspecialisten je met een deskundig advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw interieur volledig wordt zoals je voor ogen hebt.

Maak gebruik van de verschillende dienstverleningspakketten om jouw woning aan te kleden

Bij de winkel van Home Heroes in Zevenbergen komt iedereen uit de wijde omgeving van Breda die gek is op meubels en design. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun collectie erg groot en divers is, zodat iedere interieurliefhebber hier vindt wat hij of zij zoekt. Naast dat je de collectie online kunt zien, is het ook mogelijk om een van de interieurexperts in te schakelen met de pakketten. De verschillende pakketten die beschikbaar zijn:

  • Met het base advies krijg je een basisadvies voor het realiseren van een prachtig interieur. Je bespreekt je interieurwensen en beoogde stijl.
  • Tijdens het model advies denkt de interieurontwerper die werkzaam is in de design winkel met je mee over een totaalplan. Alle details worden uitgewerkt.
  • Bij het turn key advies krijg je ook een uitgewerkt totaalplan, maar wordt er ook rekening gehouden met je budget.

Het turn key plan is dus de perfecte oplossing van deze winkel in Zevenbergen als je op zoek bent naar een totaalconcept met design meubels in jouw woning of bedrijfspand.

Vraag advies aan bij de expert

Wil jij ook een prachtig interieur realiseren in je woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met de design experts van Home Heroes of bezoek de winkel in Zevenbergen die goed bereikbaar is vanuit Breda.

https://homeheroes.nl/