Veelzijdige PET verpakking geschikt voor verschillende industrieën

Een PET verpakking is op vele manieren toepasbaar. Maar welke verpakking sluit het best bij u aan? Het specialistische bedrijf PET Power helpt u daarmee. U vindt er namelijk een selectie aan meer dan 700 verschillende standaard PET verpakkingen. Het is dan ook niet gek dat de al dan niet steriele PET verpakking in diverse […]

Een PET verpakking is op vele manieren toepasbaar. Maar welke verpakking sluit het best bij u aan? Het specialistische bedrijf PET Power helpt u daarmee. U vindt er namelijk een selectie aan meer dan 700 verschillende standaard PET verpakkingen. Het is dan ook niet gek dat de al dan niet steriele PET verpakking in diverse industrieën wordt gebruikt. Zo ziet u regelmatig PET verpakkingen voor cosmetische producten, voedingsmiddelen, en schoonmaakmiddelen. Doordat PET ook als steriele verpakking kan worden gebruikt, ziet u dit materiaal ook vaak terug als verpakking in de medische sector. Eén materiaal, vele mogelijkheden: dat is PET.

Ruime keuze bij kopen van uw steriele PET verpakking

Als u op zoek bent naar een steriele PET verpakking, gaat u het best naar een specialist toe. In iedere vorm en maat hebben zij wel een oplossing die aansluit bij uw wensen. Zo vindt u bij een specialist als PET Power een enorm assortiment aan standaard PET verpakkingen, bestaande uit meer dan 700 PET flessen en -potten. De kans is groot dat u ook voor uw product wel de juiste verpakking vindt. Wilt u echter een écht speciale PET verpakking voor uw product? Dan kunt u bij de specialist vaak ook terecht voor een innovatieve en specifieke verpakking op maat gemaakt voor uw product. Op deze manier kunt u ook uw verpakking steriel maken. Zoals u ziet, vindt u bij de specialist voor elke toepassing wel de juiste PET verpakking.

Steriele verpakking geproduceerd in een clean room

De steriele PET verpakking is een onmisbaar product voor de health sector. Het is verstandig om altijd een specialist in te schakelen, wanneer u voor een hoge veiligheid en kwaliteit wilt gaan. Bij een specialist op het gebied van PET verpakkingen, PET Power genaamd, weet u zeker dat uw verpakking op steriele wijze is geproduceerd. Zij maken namelijk gebruik van een cleanroom met ISO-klasse 7. De cleanroom heeft een hogere luchtdruk dan de ruimte erbuiten, waardoor er geen schadelijke lucht naar binnen kan stromen. Op deze manier worden producten in de cleanroom op de schoonst mogelijke manier geproduceerd. Om de PET verpakking volledig steriel te maken, kan de verpakking worden nabehandeld met gammastraling. Dit maakt de steriele verpakking klaar voor gebruik in de medische sector.