Chobmak

Particuliere liefhebber of juwelier, een sieraden display is een must

Bent u op zoek naar een sieraden display omdat u een ware kenner en liefhebber bent van sprankelende kettingen en glanzende ringen en oorbellen? En wilt u uw kostbare sieraden thuis netjes en stijlvol opbergen? Misschien bent u wel een juwelier met een winkel die zijn klanten een verscheidenheid aan geselecteerde schatten wil presenteren? Bij […]

Bent u op zoek naar een sieraden display omdat u een ware kenner en liefhebber bent van sprankelende kettingen en glanzende ringen en oorbellen? En wilt u uw kostbare sieraden thuis netjes en stijlvol opbergen? Misschien bent u wel een juwelier met een winkel die zijn klanten een verscheidenheid aan geselecteerde schatten wil presenteren? Bij Nova Sieraden displays kunt u, liefhebber of juwelier, terecht voor een perfecte collectie sieraden displays.

Een sieraden display zorgt voor de perfecte enscenering van uw sieraden

Een sieraden display is onmisbaar voor een goede presentatie. In de juwelenindustrie heeft de presentatie van de goederen namelijk een belangrijke invloed op de uiteindelijke aankoopbeslissing. Een sieraden display biedt de perfecte omgeving om kostbare juwelen op de best mogelijke manier te presenteren. Daarom is een waardevolle en aansprekende display essentieel voor het succes van uw bedrijf. Op een toonbank geplaatst of veilig beschermd in een glazen vitrine – displays voor sieraden kunnen op vele manieren worden gebruikt en optimaal op het beschikbare oppervlak worden geplaatst.

Individuele elementen voor de optimale presentatie van uw juwelen

Meestal bestaan de displays voor de presentatie van sieraden uit meerdere elementen die individueel te rangschikken zijn. Stands voor kettingen en hangers, geïntegreerde presentatie kaarten voor oorbellen, bijpassende onderstellen voor de presentatie van horloges, armbanden en ringen – er zijn nauwelijks grenzen aan de variatie.

Als leverancier van individuele sieraden displays weten de professionals van Nova Sieraden displays wat de klant aanspreekt en zijn of haar interesse wekt. Een serieuze interesse die uiteindelijk leidt tot de aankoop van uw hoogwaardige sieraden.

Bestellen en bezorgen

Elke bestelling wordt gratis bij je thuis bezorgd. Daarbij maakt het niet uit of je in Nederland woont of in België. Als je wat haast hebt, is het fijn te weten dat een bestelling voor 12:00 uur via de webshop geplaatst, diezelfde dag nog jouw kant op komt. En binnen 14 dagen mag je je displays retourneren mochten ze onverhoopt niet in de smaak vallen. Alleen dan zijn de kosten van het retour sturen voor jouw rekening. Ik zou zeggen, kijk eens op de website en laat je verrassen.