Chobmak

MR16 LED lampen

MR16 led lampen, een bewuste oplossing! Tegenwoordig zijn we allemaal zeer bewust van de milieuproblemen die onze planeet teisteren. MR16 LED lampen zijn energiebesparing en eco-vriendelijk, en kunnen dus helpen de milieu problemen te verkleinen. Deze specifieke LED-lamp gebruikt weinig energie, met behulp van slechts 4 watt, maar heeft een hoog vermogen, want het straalt […]

MR16 led lampen, een bewuste oplossing!

Tegenwoordig zijn we allemaal zeer bewust van de milieuproblemen die onze planeet teisteren. MR16 LED lampen zijn energiebesparing en eco-vriendelijk, en kunnen dus helpen de milieu problemen te verkleinen.

Deze specifieke LED-lamp gebruikt weinig energie, met behulp van slechts 4 watt, maar heeft een hoog vermogen, want het straalt dezelfde lichtopbrengst als een standaard 50 watt gloeilamp uit. De levensduur is ongeveer 30000 uur.

 

Bovendien, MR16 LED lampen kopen geeft meer gebruiksgemak, en geven u ook de mogelijkheid om de verlichting in huis te moderniseren.

Deze lampen zijn superieur ten opzichte van de conventionele gloeilampen.

De verlichting geeft een modieuse sfeer en verbeterd de woonsfeer of op sfeer op uw kantoor.

LEDs, zijn minder schadelijk voor het milieu dan de fluorescerende tegenhangers, omdat ze geen kwik gebruiken.

De MR16 beschikt over alle voordelen van een modern ontwikkelde technologie, met kenmerken zoals lage warmteafgifte.

Ondanks aanvankelijk hogere kosten dan een TL-lamp, zal de MR16 op de duur voordeliger en een milieuvriendelijkere keus blijken te zijn, met minimaal onderhoud.

Als alle huishouden zouden overschakelen naar LED’s, zou de besparing van energie onmiddellijk blijken. De moderne eigentijdse ontwerpen die nu beschikbaar zijn, zijn veel geavanceerder dan hun voorgangers.

Als u op zoek bent naar een manier om accentverlichting te verbeteren in uw bedrijf, dan moeten MR16 LED lampen zeker hoog op uw verlanglijst staan. MR16 LED lampen zijn uitzonderlijk voor een efficiënte optie.

MR16 LED lampen zijn een fantastische manier om een betere aandacht voor detail te geven, dit is natuurlijk prettig voor uw klanten, omdat zij de produkten vanuit een ander “licht” kunnen bekijken. Dit zal ongetwijfeld resulteren in een hogere afzet van uw produkten.

 

Een populaire vraag is of MR16 LED lampen dimbaar zijn of niet. Het antwoord is dat u moet opletten, en lezen wat er staat op de bijsluiter, omdat het kan variëren. Er kan bijvoorbeeld staan: “Niet-dimbaar bij het gebruik van een conventionele dimmer”.

Echter, zoals het suggereert, hangt het af van de dimmer die u heeft. Let dus op waarvoor u de lamp nodig heeft. Als het is voor een dim effect zult u er niets aan hebben als hij niet dimbaar is.

http://www.leds-depot.nl/