Chobmak

Lijm glas op metaal is nu mogelijk met de speciale lijm.

  Er zijn veel verschillende soorten lijm. Voor verschillende doeleinden. Maar welke lijm gebruik je precies waarvoor? Standaard lijm is perfect voor kleine projectjes maar als je iets echt goed stevig vast wilt hebben kom je al snel bij seconde lijm. Seconde lijm is goed maar met glas werkt het toch minder. Het hecht niet […]

 

Er zijn veel verschillende soorten lijm. Voor verschillende doeleinden. Maar welke lijm gebruik je precies waarvoor? Standaard lijm is perfect voor kleine projectjes maar als je iets echt goed stevig vast wilt hebben kom je al snel bij seconde lijm. Seconde lijm is goed maar met glas werkt het toch minder. Het hecht niet goed en daarom is het vaak niet te gebruiken op glas of metaal. Als je glas aan metaal wilt bevestigen is dit natuurlijk nog lastiger. Glaslijm plakt niet vast aan metaal en metaal lijm plakt niet aan glas vast. Je zou denken dat Lijm glas op metaal onmogelijk is maar dat is het echter niet! Met deze speciale lijm wordt glas op metaal lijmen kinderspel! Lijm glas op metaal met de nieuwste soort lijm waar een nieuwe wereld voor je open gaat. Geen gedoe meer want jij kunt glas op metaal lijmen. Lijm glas op metaal want jij verbreed je horizon, jij kent geen grenzen jij hebt geen limiet want jij kunt glas op metaal lijmen.

 

Lijm glas op metaal zonder moeite.

Glaslijm plakt niet vast aan metaal en metaallijm plakt niet aan glas vast, dit brengt veel problemen en moeilijkheden met zich mee. Je zou denken dat Lijm glas op metaal onmogelijk is maar dat is het echter niet! Met deze speciale lijm wordt glas op metaal lijmen heel makkelijk! Je kunt nu alles doen wat je wilt want er zijn geen limieten meer. Zelfs metaal op glas lijmen of glas op metaal lijmen is nu mogelijk. Seconde lijm is goed maar met glas werkt het toch minder. Het hecht niet goed en daarom is het vaak niet te gebruiken op glas of metaal. Als je glas aan metaal wilt bevestigen is dit natuurlijk nog lastiger. Lijm glas op metaal op een makkelijke manier.