Laat een douchedeur op maat uitrusten met speciaal veiligheidsglas

Een glazen douchedeur, of zelfs een douchecabine die helemaal van glas is gemaakt, ziet er natuurlijk bijzonder fraai uit. Maar zoveel glas brengt natuurlijk ook een risico met zich mee. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. […]

Een glazen douchedeur, of zelfs een douchecabine die helemaal van glas is gemaakt, ziet er natuurlijk bijzonder fraai uit. Maar zoveel glas brengt natuurlijk ook een risico met zich mee. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Alternatieve opties voor de douchedeur op maat

Wist u dat u naast een douchedeur op maat de keuze heeft uit uitgebreid scala aan glasproducten bij De Voordelige Groep? Heeft u afwijkende afmetingen, groter dan 900×2000 mm? Dan dient u over te stappen naar de alternatieve opties op aanvraag. U kunt kiezen voor een ander type scharnieren of knop. Kijk hiervoor in het brede assortiment op de website van De Voordelige Groep. Misschien wilt u een extra scharnier voor de douchedeur op maat? Of een vingergat in plaats van een knop. Het is allemaal mogelijk bij de specialist op het gebied van douchedeuren op maat. Vindt u normaal helder glas een beetje saai voor uw badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gekleurd glas te nemen voor uw douchedeur of extra helder glas.

Compleet geleverde douchedeur op maat

Een douchedeur op maat die u bij De Voordelige Groep bestelt, wordt compleet bij u afgeleverd, en als kers op de taart ook nog eens voor u gemonteerd. Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.