Glutenallergie? Probeer glutenvrije havermout of haver van specialist!

Ben je op zoek naar glutenvrije havermout of haver voor kinderen en volwassenen? Omdat je of jouw kind allergisch is voor gluten? Dan horen daar natuurlijk ook de juiste ontbijtproducten bij. Deze producten moeten echter niet alleen glutenvrij zijn: dat ze lekker zijn is minstens zo belangrijk! Bij Rosies B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is […]

Ben je op zoek naar glutenvrije havermout of haver voor kinderen en volwassenen? Omdat je of jouw kind allergisch is voor gluten? Dan horen daar natuurlijk ook de juiste ontbijtproducten bij. Deze producten moeten echter niet alleen glutenvrij zijn: dat ze lekker zijn is minstens zo belangrijk! Bij Rosies B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glutenvrije ontbijtproducten, vind je een zeer ruim assortiment aan glutenvrije producten. Zo kun je bijvoorbeeld glutenvrije haver en glutenvrije havermout kopen. Tijdens het maken van deze glutenvrije haver en glutenvrije havermout is niet alleen rekening gehouden met het ontbreken van gluten, tarwe en zuivel, maar ook met de smaak. En dat proef je!

Glutenvrije haver of havermout uitstekend geschikt voor kinderen

Heb je ooit shakes van glutenvrije haver of havermout al geprobeerd? Dit is een uitstekend product om mee te ontbijten. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, de producten zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen. Door de heerlijke, zoete smaak zijn ze bij kinderen vaak echt een favoriet. Daarbij komen ze ook nog eens in een zeer leuke en kleurrijke verpakking. Zo breng je meteen wat extra kleur op jouw ontbijttafel! Bij een specialist als Rosies B.V. kun je allerlei glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver of havermout, aanschaffen.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Op de dag van vandaag worden er veel geur-, smaak- en kleurstoffen toegevoegd aan voedsel. Echter, bedrijven worden zich hier ook steeds meer van bewust. Zij proberen op een natuurlijke manier eten te produceren. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!