Chobmak

Een stoer interieur creëren

Stoere en robuuste meubels zijn momenteel heel populair. Ook jij kan een robuust en stoer interieur samenstellen. Met het kiezen voor meubels van natuurlijke materialen kom je al heel ver. Dit kan gaan om robuuste meubels als bankstellen of eettafels maar ook over verlichting. Bij de materialen moet er gedacht worden aan bijvoorbeeld leer, eiken […]

Stoere en robuuste meubels zijn momenteel heel populair. Ook jij kan een robuust en stoer interieur samenstellen. Met het kiezen voor meubels van natuurlijke materialen kom je al heel ver. Dit kan gaan om robuuste meubels als bankstellen of eettafels maar ook over verlichting. Bij de materialen moet er gedacht worden aan bijvoorbeeld leer, eiken of metaal. Robuuste meubels kunnen niet alleen in de wat grotere ruimtes maar ook in de kleinere kamers. Zeker omdat je tegenwoordig veel meubels op maat kan laten maken.

 

Robuuste bankstellen

Een stoer interieur voor de woonkamer begint bij het bankstel. Bij robuuste bankstellen wordt er vaak gedacht aan grote lederen bankstellen, maar dat is niet alles. Een kleiner leren bankstel met bijvoorbeeld stoere stiknaden. Deze passen uitsteken in een stoer interieur. Heb je toch een grote ruimte? Dan kan je het beste kiezen voor grotere meubels. Door grote ruimtes te combineren met grote meubels kloppen de verhoudingen beter. Wanneer je toch kiest voor kleine meubels in een grote kamer kan het snel rommeliger overkomen. Dit wilt natuurlijk niemand.

 

Robuuste salontafels

Als je je woonkamer een stoerdere uitstraling wilt geven, kies dan voor een robuuste salontafel. Deze salontafels geven de zithoek een stoerder uiterlijk. Er zijn veel verschillende robuuste salontafels, zo kan je gaan voor een complete houten salontafel of eentje die hout met metaal combineert. Er zijn robuuste salontafels voor iedere smaak. De natuurlijke materialen geven een extra warme uitstraling aan het interieur. Ben je bang dat een salontafel niet past? Vraag dan naar de mogelijkheden voor salontafels op maat. Hiervoor zorg je dat de tafel perfect in jouw interieur past.

 

Stoer interieur afmaken

Om het stoere interieur helemaal af te maken kan er nog gekozen worden voor robuuste hang- en wandlampen. Daarnaast is er veel robuuste accessoires beschikbaar die de look van jouw huis helemaal afmaken.

https://www.cedgemeubel.nl/