Chobmak

Een gloednieuwe inrichting

Een gloednieuwe inrichting kan de stap zijn naar een vooruitgang binnen het bedrijf. De inrichting waarin werknemers dagelijks moeten (of mogen) werken is belangrijk binnen het werkproces. Een goede inrichting zorgt voor creativiteit en de zin om hard te werken. Daarbij is het belangrijk dat er goed contact met collega’s mogelijk is, maar ook dat […]

Een gloednieuwe inrichting kan de stap zijn naar een vooruitgang binnen het bedrijf. De inrichting waarin werknemers dagelijks moeten (of mogen) werken is belangrijk binnen het werkproces. Een goede inrichting zorgt voor creativiteit en de zin om hard te werken. Daarbij is het belangrijk dat er goed contact met collega’s mogelijk is, maar ook dat de werknemer ongestoord zijn werkzaamheden kan verrichten. De juiste balans hierin wordt mede bepaald door de omgeving van de werknemer.

Het kan wel moeilijk zijn om een kantoorruimte nieuw leven in te blazen. Soms helpt het verschuiven van een aantal meubelstukken al, of bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe beeldschermen, maar vaker is het nodig dat het hele zaakje op de schop moet. Het plaatsen of juist wegnemen van wandjes en het aanschaffen van nieuwe meubelstukken evenals de muur een likje verf geven is een groter project.

Gelukkig zijn er specialistische mensen beschikbaar bij creatieve bureaus in Nederland. Deze mensen maken van uw (halve) ideeën een passend ontwerp. Een ontwerp waaraan u in het proces nog kunt bijschaven, omdat het tussentijds duidelijk aan u gepresenteerd wordt. Zo maakt u met een beetje hulp een succes van de verandering. Dat is fijn, want verandering heeft alleen zin als het ook vooruitgang betreft. Veranderen om het veranderen is géén goed idee. Bovendien is een dergelijk project kostbaar en nog steeds kan iedere euro maar een keer uitgegeven worden.

Een voorbeeld van zo’n specialistisch bureau is WEREstudio.com. Dit bureau is gevestigd in Amsterdam en heeft een duidelijke website waarop ze hun expertise en portfolio laten zien. Het bekijken van die plaatjes alleen al geeft u zin de kantoorruimte te vernieuwen. Als u ziet wat de mogelijkheden zijn, kunt u er eigenlijk niet meer omheen. Dit bureau geeft ook voordat het project daadwerkelijk uitgevoerd wordt een fijne artist impression, een 3D visualisatie van het ontwerp. Ook werken ze met VR en zo kunt u al voordat het zover is, genieten van de nieuwe inrichting.

 

https://www.werestudio.com/