Chobmak
Onderwijs

Een fijn verblijf voor uw kind in Moerkapelle

In of nabij Moerkapelle een geschikt verblijf te vinden voor uw kind of misschien wel kinderen kan soms lastiger zijn dan gedacht. Is de plek wel geschikt? Zijn de andere aanwezige kinderen wel gezellig en voelt mijn kind, of mijn kinderen zich wel op hun gemak? Logische vragen die ouders of natuurlijk verzorgers zich zouden kunnen afvragen. Bij kinderdagverblijf Moerkapelle is dat gelukkig helemaal niet nodig! Bij kinderdagverblijf Moerkapelle krijgen de kinderen de tijd, ruimte en mogelijkheid om lekker te spelen, uit te rusten en zich te ontwikkelen. Daarnaast zullen de kinderen door leuke dingen te doen zich snel thuis voelen en vriendjes maken bij kinderdagverblijf Moerkapelle. De leiders, of ook wel juffen en meesters voelen zich prettig bij het verzorgen van kinderen en zullen er zonder enige twijfel voor zorgen dat ook uw kind of kinderen het als een onvergetelijk ervaring zullen ondervinden. Hier krijgen de kinderen vanaf nul tot en met vier jaar oud alle aandacht die ze nodig hebben in het maken van hun ontwikkeling. Want onderschat dat niet, kinderen groeien ontzettend snel. Niet alleen fysiek door de overheerlijke maaltijden die ze bij ons krijgen, maar ook mentaal groeien de kinderen als kool bij kinderdagverblijf Moerkapelle.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van alle kinderen als individu staan bij ons als kinderdagverblijf Moerkapelle ontzettend hoog in het vaandel. Wij zullen er altijd en op elk moment alles aan doen om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen, en we bieden ze de mogelijkheid om met de juiste materialen en goede zorg zich te ontwikkelen tot wie ze echt behoren te zijn. Bij ons is daar alle ruimte voor!

Onze medewerkers

Tot slot zijn onze belangrijkste en ook gelijk de meest krachtige personen van kinderdagverblijf Moerkapelle natuurlijk onze super enthousiaste medewerkers die met alle liefde en zorg voor de kinderen zorgen bij kinderdagverblijf Moerkapelle. Meer informatie vindt u op de website van Liefjes Tante Suus.