Chobmak

Een Corolle babypop is er in de varianten die u zoekt

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een Corolle babypop? Bestel deze pop dan eenvoudig bij Carrabas Speelgoed. Doordat het speelgoed gemaakt is van stevig materiaal, weet u zeker dat de pop na intensief spelen perfect uitziet. Kies uit de varianten die bij uw kind aansluiten en laat ze ongestoorde en zorgeloos […]

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een Corolle babypop? Bestel deze pop dan eenvoudig bij Carrabas Speelgoed. Doordat het speelgoed gemaakt is van stevig materiaal, weet u zeker dat de pop na intensief spelen perfect uitziet. Kies uit de varianten die bij uw kind aansluiten en laat ze ongestoorde en zorgeloos spelen. Ga voor een babypop, een pop die echt kan plassen of een baby die op uw kind reageert met geluiden. Doordat de Corolle babypop 42 centimeter lang is, een zacht lijf heeft en geleverd wordt met verschillen de accessoires zoals een slabbetje, creëert u een levensechte situatie voor uw kind.

Op deze manier bestelt u een Corolle babypop

Heeft u een Corolle babypop gevonden die past bij uw kind? Dat is goed nieuws! Er zijn twee manieren om het speelgoed vervolgens aan te schaffen. Ten eerste kunt u langskomen in de winkel van Carrabas Speelgoed in Rotterdam. Bekijk de collectie samen met uw kind en kom erachter welke hij of zij het leukst vindt. Heeft u geen zin of tijd om langs te gaan? Of weet u al precies welke variant u aan wilt schaffen? Bestel de babypop dan eenvoudig via de webshop. Wanneer u uw bestelling voor vandaag 15.00 uur plaatst, heeft u het morgen al in huis.

Geef een Corolle babypop cadeau

Heeft uw kind binnenkort een kinderfeestje van een klasgenoot en heeft hij of zij nog een cadeau nodig? Kies uit een van de varianten en van een Corolle babypop en ga voor een veelzijdig cadeau. Dankzij het ruime assortiment, het online betaalgemak en de hulp die de speelgoedwinkel aanbiedt, weet u zeker dat u het cadeau vindt voor iedere gelegenheid. Maar er is meer. Doordat ze gratis inpakservice bij alle poppen aanbieden, worden de cadeaus ingepakt en wel bezorgd. Wel zo handig als u weinig tijd heeft of morgen al een cadeau nodig heeft.