Een BBQ pakket met Angus vlees: voor wanneer u eens luxe wilt doen

Door een BBQ pakket te bestellen met daarin Angus vlees maakt u al direct een culinair hoogstandje van de barbecue die u gaat organiseren. Het is belangrijk er hierbij rekening mee te houden dat er verschillende soorten Angus vlees zijn waar u uit kunt kiezen. Het oorspronkelijke ras staat bekend als Black Angus en is […]

Door een BBQ pakket te bestellen met daarin Angus vlees maakt u al direct een culinair hoogstandje van de barbecue die u gaat organiseren. Het is belangrijk er hierbij rekening mee te houden dat er verschillende soorten Angus vlees zijn waar u uit kunt kiezen. Het oorspronkelijke ras staat bekend als Black Angus en is afkomstig uit de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Een uitgebreid BBQ pakket is het begin van een geslaagd feestje

Heeft u binnenkort een feestje? Verwen uw gasten dan eens door een gezellige barbecue te houden. Dit vinden uw gasten niet alleen lekker, u houdt het hierdoor voor uzelf ook simpel. Dit komt omdat u gewoon een BBQ pakket met daarin bijvoorbeeld heerlijke spareribs kunt bestellen. iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, steak, burgers, worsten of braadstukken. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten. 

De lekkerste steak voor op de barbecue

We kunnen wel stellen dat steak één van de meest geliefde soorten vlees ter wereld is. Waar u ook komt ter wereld, overal hebben ze wel steak op de kaart staan. Mensen in alle landen kunnen dan ook echt genieten van een heerlijk stukje steak, zoals Angus vlees, op zijn tijd. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!