Chobmak

Den Braber interieurbouw: alles voor een bijzonder interieur

Een uniek interieur waar je ‘’u’’ tegen zegt, daar helpen wij van Den Braber Interieurbouw u al te graag bij. Ons team heeft al jaren ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van keukens, meubilair en meer. Tevens doen wij ons werk met een gemeende glimlach. Interieurwerk is immers onze passie. Dit alles ziet […]

Een uniek interieur waar je ‘’u’’ tegen zegt, daar helpen wij van Den Braber Interieurbouw u al te graag bij. Ons team heeft al jaren ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van keukens, meubilair en meer. Tevens doen wij ons werk met een gemeende glimlach. Interieurwerk is immers onze passie. Dit alles ziet u terug in het uiteindelijke resultaat.

Den Braber Interieurbouw meubelmaker in Veenendaal vindt het belangrijk dat uw wensen realiteit wordt. Een interieur moet fijn en sfeervol ogen, daar staan wij natuurlijk voor. Vrijwel niets is in ons opzicht onmogelijk. Wat voor felle kleuren u ook terug wilt zien in het eindresultaat, de uitkomst zal er wezen!

Over Den Braber Interieurbouw

Al jaren ondersteunen wij onze klanten met een topresultaat betreft interieur. Als men iets op maat wilt, kan dat uiteraard geregeld worden. Onze werkplaats is gevestigd in hartje Renswoude aan de Barneveldsestraat nummer 17C. Als u in Ede of Veenendaal woont is dit helemaal ideaal, gezien Renswoude hier zowat aan grenst. Of u nu een nieuwe keuken wilt of simpelweg een ietwat andere woonkamer, Den Braber Interieurbouw regelt het voor u!

Projecten

Soms worden de mannen van Den Braber Interieurbouw ingehuurd voor diverse projecten. Laatst namen wij een bezoekje aan Langbroek, een kleinschalig dorpje gevestigd in provincie Utrecht. Als taak moesten de mannen van Den Braber Interieurbouw hun gloednieuwe woning volledig inrichten. Zo hebben wij onder andere de badkamer, slaapkamer, studeerruimte en opbergruimte ingericht met de door ons op maat gemaakte meubilair. Met als eindresultaat: rustig uitziende kamers die absoluut fijn voor het oog is.

Keukens

Niet te vergeten: ook voor een unieke keuken kunt u bij ons aankloppen. Of u nu droomt van een moderne keuken inclusief keukeneiland of toch een authentieke keuken: wij verwezenlijken uw ideeën. Zo brengen wij onder andere marmere werkbladen aan voor een net wat andere look of richten wij uw keuken vrij klassiek in, zodat u lekker onderuit kunt zakken en kunt denken aan vroeger.

Ik ben toe aan iets nieuws!

Barst u van de ideeën in uw hoofd en bent u stiekem toe aan iets nieuws? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op met Den Braber Interieurbouw. U kunt ons bereiken via 0318 – 75 48 88.